AliExpress Must-Have deal: strakke smartband

[ad_1]

Een smartband is een handige gadget om constant om te hebben als je bijvoorbeeld graag je sportprestaties in de gaten wilt houden. Ook kan het ding je helpen om te checken of het allemaal wel goed gaat met je gezondheid. Zo kan de slimme gadget bijvoorbeeld je hartslag in de gaten houden en kunnen sommige modellen je ook vertellen als je bloeddruk te hoog of te laag is, zodat je er meteen iets aan kunt doen. Doorgaans zien veel van de smartbands op de markt er zo’n beetje hetzelfde uit, maar AliExpress heeft een strak exemplaar voor je dat er net iets anders uitziet.

Smartband met asymmetrisch design

De smartband komt met een asymmetrisch design dat toch wat meer opvalt dan je standaard slimme armband. Om het display vinden we een opvallend frame dat de gadget zijn bijzonder uiterlijk geeft. Het display zelf is een 0,96 inch touchscreen en met de knop aan de onderkant kun je al je verschillende stats tevoorschijn toveren. Het ding houdt van alles voor je bij en zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel stappen je hebt gezet, waar je allemaal bent geweest, hoe ver je al hebt gerend en hoeveel calorieën je wel niet hebt verbrand.

- Advertentie -
AliExpress smartband

Gezondheid en social media

Daarnaast kun je meteen ook zien of het allemaal wel goed gaat met je lichaam en of je verbeteringen maakt. Je kunt bijvoorbeeld bijhouden wat je hartslag is en ook je bloeddruk komt voorbij. Ook kan het apparaatje je er onder andere aan herinneren dat je om de zoveel tijd even moet gaan staan of dat je het weer tijd is voor je medicatie. Verder kun je de smartband ook gebruiken om te checken wat je vrienden aan het doen zijn. Zo krijg je onder andere ook nieuwe Twitter, Facebook, Linkedin en Whatsapp berichtjes te zien.

AliExpress smartband
AliExpress smartband

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de smart band bij AliExpress scoren voor 20,89 euro en je hebt de keuze uit verschillende uitvoeringen. Niet alleen voor volwassenen is een smart band handig, maar ook je kinderen kunnen er hun voordeel mee doen. Voor jou is het daarnaast een handige manier om te checken of ze genoeg lichaamsbeweging krijgen en of hun gezondheid naar behoren is. Fitbit is op het moment bezig met een nieuwe kindvriendelijke fitness tracker en de eerste beelden zijn al online gelekt.

AliExpress

Reageer op artikel:

AliExpress Must-Have deal: strakke smartband

[ad_2]

- Advertentie -