AliExpress gadget van de dag: retro koffiemolen

[ad_1]

Doorgaans zijn we gericht op alles wat nieuw is en met innovatieve tech uitgerust is. Soms is het aan de andere kant ook fijn om het verleden weer in te duiken en te gaan voor iets dat eruit ziet alsof het uit oma’s tijd komt en nog degelijk en onbreekbaar is. Mocht je elke dag met dat nostalgische gevoel wakker willen worden, heeft AliExpress daar het perfect ding voor. Je kunt daar namelijk een koffiemolen scoren, die er wel erg vintage uitziet.

Koffiemolen uit oma’s tijd

Natuurlijk is het ding gewoon nieuw en hoef je je geen zorgen te maken over enge dingen die met je zouden kunnen gebeuren. De koffiemolen lijkt een beetje op zo’n oude naaimachine, waarbij je zelf moest trappelen om het ding werkend te krijgen. Ook hier moet je zelf aan de gang en wel met het wiel aan de zijkant. Je koffiebonen stop je in de gietijzeren bol en vervolgens maal je ze met de hand fijn.

- Advertentie -
AliExpress retro koffiemolen

Instelbare grofheid koffiebonen

Op zich doet de molen niet veel meer dan dat en gaat het echt om het design. Wel kun je nog instellen hoe grof je je bonen gemalen wilt hebben. Dat doe je door te draaien aan de bovenkant. Hoe verder je naar beneden draait, hoe fijner je koffiebonen worden gemalen en andersom. Verder is de “machine” 11,3 x 11,4 x 24 cm groot en zit er onderin nog een kleine lade om je bonen in te bewaren.

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de retro koffiemolen bij AliExpress scoren voor 20,15 euro en als het goed is hoef je voor dat bedrag ook geen invoerrechten te betalen. Als je precies wilt weten hoe het zit met invoerrechten en pakketjes van AliExpress, kun je even dit artikel checken waar we uitleggen hoe het precies werkt. En dan moet je natuurlijk ook nog wat te kopen hebben, zoals bijvoorbeeld deze vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets.

AliExpress

Reageer op artikel:

AliExpress gadget van de dag: retro koffiemolen

[ad_2]

- Advertentie -