AliExpress: deze 5 Xiaomi gadgets helpen je de zomer door

[ad_1]

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier de 5 gadgets van Xiaomi die je de zomer door helpen.

Prikweg gadget tegen muggenbeten

Warm weer is lekker, maar de hitte en hogere luchtvochtigheid trekt ook muggen aan. Die kun je weren met een klamboe. Dat werkt preventief. Is het te laat voor een klamboe en zit je al helemaal onder de muggenbulten? Dan heeft Xiaomi deze gadget voor je tegen irritante muggenbeten.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Xiaomi prikweg Ali
Prikweg (Afbeelding: AliExpress)

16,10 euro

Xiaomi ventilator

Houd je hoofd koel met deze handzame ventilator. Het is een soort föhn alleen blaast hij geen warme maar koude lucht. Al kun je hem waarschijnlijk ook prima gebruiken om je haar mee te drogen. Dankzij het formaat past hij zo in je tas en kun je hem overal draadloos gebruiken.

ventilator Xiaomi
Handzame ventilator (Afbeelding: AliExpress)

11,35 euro

AliExpress deal: Staande ventilator

Is een handventilator niet krachtig genoeg voor je? Dan heeft Xiaomi ook een staande ventilator in het assortiment. De ventilator werkt draadloos en heeft een Bluetooth afstandsbediening waarmee je hem kunt instellen.

Xiaomi staande ventilator AliExpress
Staande ventilator (Afbeelding: AliExpress)

106,31 euro

Elektrische flessenopener

Heb je afgelopen maanden je handen vol gehad? Dan neemt deze Xiaomi flessenopener je wat werk uit handen. De elektrische flessenopener ontkurkt je wijnfles met één simpele druk op de knop. Makkelijker dan dat wordt het niet. Het enige wat jij moet doen is de wijn in een mooi glas inschenken. Wie te lui is kan hem ook direct uit de fles drinken. Wijn zit tenslotte al in een mooi glas.

Xiaomi elektrische wijnopener
Xiaomi elektrische wijnopener (Afbeelding: AliExpress)

8,68 euro

AliExpress topper: draagbare blender/smoothie maker

Een laatste onmisbare gadget van Xiaomi die we op AliExpress tegenkwamen is deze draagbare blender. Deze blend waar je ook bent een smoothie van het fruit dat er in zit. Zo heb je altijd een bijzonder vers en fris sapje. Mits je de blender niet de hele dag in de zon laat staan natuurlijk.

Xiaomi viomi blender AliExpress
Xiaomi Mijia Viomi blender (Afbeelding: AliExpress)

22,71 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: deze 5 Xiaomi gadgets helpen je de zomer door

[ad_2]

- Advertentie -