AliExpress deals: deze budget gadgets kunnen je leven redden

[ad_1]

Op AliExpress vind je vreemde maar vaak ook handig gadgets voor een hele kleine prijs. Vandaag hebben we een aantal handige gadgets voor je op een rij gezet die je in een benarde situatie kunnen helpen. En dat voor een kleine prijs zoals we van AliExpress gewend zijn.

AliExpress gadgets: Insectenbeetuitzuiger

Mooi woord hè: insectenbeetuitzuiger. Die heb je zeker nodig op reis of voor een avontuurlijk tripje in de Ardennen. Deze emergency kit bevat alles wat je nodig hebt om tijdig te handelen tegen gemene en giftige insectenbeten.

- Advertentie -
Insectenbeetkit
Gifuitzuiger (Bron: AliExpress)

8,23 Euro

Persoonlijk alarm

Een gadget hoeft niet groot en ingewikkeld te zijn om je een goed gevoel te geven. Zo is dit persoonlijke alarm klein maar heel fijn. Je kunt hem zo in je zak of tas stoppen en gebruiken wanneer je in nood bent. Hij schrikt belagers af met een geluid van 130 decibel en alarmeert tegelijkertijd je omgeving.

Persoonlijk alarm
Persoonlijk alarm (Bron: AliExpress)

3,16 Euro

Sterke powerbank op zonne-energie van Tollcuudda

Trek je er graag op uit? Dan is het een goed idee om een powerbank aan te schaffen die werkt op zonne-energie. Je kunt dit exemplaar ook via een USB-kabel opladen, maar ook met behulp van de zon. Hij heeft een capaciteit van 10.000 mAh. Daar kun je wel even mee vooruit.

Powerbank outdoor
Tollcuudda powerbank (Bron: AliExpress)

11,78 Euro

Mini zaklamp met zonnepaneel en slinger om op te laden

Wanneer je echt in nood bent en zelfs het licht is uitgegaan, dan brengt deze mini-gadget weer wat licht in de duisternis. Laad hem op door aan de zwengel te draaien of met het zonnepaneel.

AliExpress mini zaklamp
Mini-zaklamp met meerdere oplaadmogelijkheden (Bron: AliExpress)

1,84 Euro

AliExpress camouflage outfit

Wil je het gevaar te slim af zijn (wat dat gevaar dan ook mag zijn)? Ga dan in het bos staan met dit pak aan. Zo ben jij onzichtbaar voor wie en wat dan ook.

AliExpress
Spot het camouflagepak (Bron: AliExpress)

31,27 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress deals: deze budget gadgets kunnen je leven redden

[ad_2]

- Advertentie -