AliExpress: 5 (on) opvallende smartphone houders

[ad_1]

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus bekijk hier vijf smartphonehouders voor handsfree gebruik van je toestel.

Smartphonehouder voor om je nek

Dit standaard voor je smartphone is ideaal voor de multitaskers onder ons. Hang hem om je nek en bak een taart, schrijf een essay, of lees de krant terwijl je op je smartphone een YouTube-video afspeelt of met je moeder videobelt.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
smartphonehouder Ali
Smartphonehouder voor om je nek (Afbeelding: AliExpress)

2,11 euro

AliExpress deal: smartphone standaard op hoogte

Een laptopstandaard is bedoeld om niet continu met een gebogen nek naar het scherm te hoeven staren. Dit smartphone standaard doet hetzelfde, alleen dan voor je smartphone. Hij is in hoogte verstelbaar en kan ook een tablet overeind houden.

smartphone standaard hoog Ali
Smartphone- en tablet standaard (Afbeelding: AliExpress)

6,08 euro

AliExpress topper: Een kat die je smartphone overeind houdt

Deze kat met zuignap is zeker de favoriet onder kattenliefhebbers, maar is stiekem ook onze favoriet. Op de foto zie je 6 verschillende ‘smartphone standaards’ die de iPhone rechtop houden, maar een van deze katten is ook al voldoende.

smartphonehouder kat AliExpress
Kat met zuignap (Afbeelding: AliExpress)

0,79 euro

Magnetisch standaard voor smartphone en tablet

Dit smartphone standaard is super klein en daardoor neem je hem makkelijk overal mee naartoe. De twee magneten klikken in elkaar in de vorm van een anker. Hang hem aan je sleutelbos zodat je overal je smartphone standaard of tablethouder bij je hebt.

smartphonehouder magneet AliExpress
Magnetische smartphonehouder (Afbeelding: AliExpress)

6,32 euro

Mini ontstopper als smartphone standaard

Als laatste vonden we op AliExpress deze mini ontstopper. Een bijzonder ontwerp waar loodgieters het misschien wel warm van krijgen. Hij werkt hetzelfde als de katten hierboven: plaats de ontstopper als een zuignap op de achterkant van de smartphone zodat hij daar op kan steunen.

mini ontstopper smartphone standaard Ali
Mini ontstopper als smartphone standaard (Afbeelding: AliExpress)

0,60 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 (on) opvallende smartphone houders

[ad_2]

- Advertentie -