AliExpress: 5 nuttige & nutteloze gadgets voor koffieliefhebbers

[ad_1]

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 nuttige en nutteloze gadgets voor de koffieliefhebbers onder ons.

Draagbaar filterkoffieapparaat

Verslaafd aan filterkoffie? AliExpress heeft de oplossing voor je. Nee, het is geen cafeïne afkickprogramma, maar een draagbaar filterkoffieapparaat. Hij maalt de bonen die je er in gooit en laat ze in het water weken als een soort thee. Of dit soort koffie ook te drinken is? Laten we zeggen dat dat subjectief is.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
filterkoffie apparaat draagbaar Ali
Draagbaar filterkoffie-apparaat (Afbeelding: AliExpress)

35,86 euro

Draadloos opladen en warme koffie tegelijkertijd

Zie hier een typische AliExpress gadget: een mokwarmer en QI-oplader in-één. We vragen ons echter sterk af of het verwarmde paneel je smartphone niet verbrandt. Wellicht kun je de twee functies toch niet tegelijkertijd gebruiken.

QI lader mok-warmer AliExpress
QI-oplader en mokwarmer in-één (Afbeelding: AliExpress)

9,74 euro

Timemore weegschaal voor koffiebonen

Echte koffiesnobs wegen hun koffiebonen voor en na het malen. Geloof het of niet, een gram koffie meer of minder kan het verschil maken tussen de perfecte espresso en een slootwater. Deze TimeMore weegschaal is ontworpen om koffie mee te wegen, heeft verschillende slimme functies en een helder LCD-display.

Koffieweegschaal AliExpress
Time More koffieweegschaal (Afbeelding: AliExpress)

57,41 euro

AliExpress deal: Thermosfles en Bluetooth speaker in-één

Dit is nou typisch zo’n gadget die niemand nodig heeft: een thermosfles met in de dop een Bluetooth speaker. De AliExpress-pagina laat meer informatie zien over de speaker dan over de kwaliteit van de thermosfles. Het is ons niet duidelijk of je met zorg gezette kopje koffie goed heet blijft in deze gadget.

Thermosfles Bluetooth speaker AliExpress
Thermosfles en Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

32,70

AliExpress deal: Automatische tamper

Heb je de gemalen koffie goed afgewogen? Dan is het tijd om hem aan te drukken met een zogenaamde ‘tamper’. Dit kan handmatig, maar het zal geen verrassing voor je zijn dat er ook apparaten zijn die dit voor je doen. Dat kost wat, maar dan heb je ook wat. Al weten we niet of dat voor dit apparaat van de Chinese webshop geldt…

automatische koffie tamper Ali
Automatische tamper (Afbeelding: AliExpress)

592,02 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 nuttige & nutteloze gadgets voor koffieliefhebbers

[ad_2]

- Advertentie -