AliExpress: 5 nuttige en nutteloze USB gadgets voor je laptop

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier de 5 gadgets die je via een USB-kabel aan je laptop kunt verbinden. De een vreemder dan de ander, en de een handiger dan de ander.

USB mini lasershow

Thuiswerken is niet altijd feest. Dus dan moet je er zelf maar een feestje van maken. Deze mini USB-discolamp is wellicht een goed begin. Slinger het juiste Spotify-lijstje aan en het is aan! De laserstralen die uit dit kleine lampje komen projecteren een volledige lichtshow op je muren en heeft verschillende kleuren en effecten.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
AliExpress USB-lamp
USB-lasershow (Afbeelding: AliExpress)

2,66 euro

AliExpress deal: Warmhouder voor je koffie of thee

De hard werkenden onder ons zullen regelmatig hun kop thee of koffie vergeten om hem vervolgens als ice tea of ijskoffie op te drinken. Dat gebeurt je niet als je een mokwarmer als deze hebt. Op de Chinese webshop vind je ontelbaar veel verschillende soorten warmhouders voor je kop koffie of thee. Zo ook dit exemplaar dat lijkt op een Oreo-koekje. Je krijgt er spontaan trek van.

USB warmhouder mok
USB-warmhouder voor je mok (Afbeelding: AliExpress)

4,32 euro

AliExpress deal: Mini USB koelkast

De USB mini koelkast is een klassieke Ali-gadget. Hij biedt ruimte aan 1 blikje fris of bier en kan die koel houden tot 8-9 graden Celcius. Hij kan je blikje overigens ook warm houden tot een temperatuur van 40-65 graden Celcius. Dit lijkt ons echter vrij heet en misschien ietwat gevaarlijk. Enfin. Volgens Ali is de grootste functie het koud- of warm houden van de inhoud. Wat de andere functies zijn is ons onduidelijk, dus daar mag je zelf achter komen.

mini usb koelkast AliExpress
Mini USB-koelkast (Afbeelding: AliExpress)

15,89 euro

Mini USB-stofzuiger voor je toetsenbord

Regel 1 voor computergebruikers: niet eten boven je toetsenbord. Oké, misschien heeft regel 1 iets te maken met het instellen van een sterk wachtwoord, maar je toetsenbord kruimelvrij houden staat ook hoog in het rijtje. Wie deze regel overtreed kan deze hypermoderne USB-stofzuiger op AliExpress kopen. De borsteltjes reiken gemakkelijk tussen de kieren van je toetsen en zuigen die havervlokken er zo tussenuit.

Stofzuiger toetsenbord AliExpress
Mini USB-stofzuiger voor je toetsenbord (Afbeelding: AliExpress)

2,24 euro

Meer USB!

Wil je alle bovenstaande gadgets tegelijkertijd gebruiken? Dan heb je daar wellicht niet genoeg USB-poorten voor. Geen probleem, want deze vijfde gadget lost het op. Dit is namelijk een USB-poppetje met nóg meer USB-ports. 4 Om precies te zijn. Deze USB-splitter maakt de multitaskers onder ons blij.

USB splitter AliExpress
USB-splitter met 4 USB-ingangen (Afbeelding: AliExpress)

1,56 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 nuttige en nutteloze USB gadgets voor je laptop

[ad_2]

- Advertentie -