AliExpress: 5 handige gadgets die je oplaadkabels redden

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een bizar (onmogelijk) lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier de 5 gadgets die je oplaadkabels redden van het doormidden breken.

Kabelbeschermer

We drukken onze oplaadkabels vaak in een lade of tas alsof het een oud stukje papier is. Helaas hebben de kabels, net als papier, geen eeuwig leven. Deze simpele oplossing in de vorm van een stukje siliconen doet echter wonderen.

- Advertentie -
kabelbeschermer
Kabelbeschermer (Bron: AliExpress)

0,18 Euro

AliExpress Kabelorganisatiesysteem

Snoeren die op de grond slingeren lopen meer kans snel kapot te gaan. Je hoeft er maar een keer per ongeluk op te stappen, of je bureaustoel er overheen te rijden. Een kabel-organizer kan dat voorkomen. Je kunt hem gemakkelijk aan je bureau, nachtkastje of in je auto plakken.

Cable organizer AliExpress
Kabel-organizer (Bron: AliExpress)

2,45 Euro

Baseus intrekbare 3-in-1 Micro USB type C kabel

Laad meerdere apparaten tegelijkertijd op met deze oprolbare Baseus Micro USB Type C oplaadkabel. De kortste lengte van de kabel is 35 centimeter, maar hij is uit te trekken tot een lengte van 120 centimeter.

oplaadkabel Baseus
1-3 Cable Baseus (Bron: AliExpress)

9,13 Euro

AliExpress Oprolbare oplaadkabel voor verschillende iPhones

Deze oprolbare kabel ruimt lekker op. De kabel rolt zich volledig op waardoor je er geen wildgroei van kabels is op je bureau. De kabel is geschikt voor verschillende iPhones.

Oprolbare oplaadkabel iPhone
Cafele oplaadkabel (Bron: AliExpress)

3,07 Euro

Pokémon kabelbeschermer>

Oké, nog een kabelbeschermer om mee af te sluiten. Bescherm het kwetsbare deel van de oplaadkabel met een van je favoriete Pokémon. Die knuffelt de kabel zo sterk dat hij beschermd is tegen beschadiging.

Pokémon kabelbeschermer AliExpress
Pokémon kabelbeschermer (Bron: AliExpress)

1,66 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 handige gadgets die je oplaadkabels redden

[ad_2]

- Advertentie -