AliExpress: 5 goedkope en toffe gadgets voor je smartphone

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 gadgets die handig zijn voor je smartphone.

AliExpress universele battery charge smartphone case

Deze universele battery charge case kan geleverd worden met Micro USB, Type C USB en Lightning. Dat maakt hem geschikt voor eigenlijk elke smartphone. Handig! De batterij maakt je smartphone zo’n 9 millimeter dikker. Dat is aardig wat. Maar met een gewicht van zo’n 60 gram word je telefoon niet veel zwaarder. Hij beschikt over 2800 mAh. Dat betekent dat hij de gemiddelde telefoon tussen de 50 en 80 procent oplaadt. Prima voor als je nét wat meer power nodig hebt.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Battery charge case Ali
Battery charge case (Bron: AliExpress)

20,56 Euro

AliExpress deal: Kabelbeschermer

Aan een lege smartphone heb je niks. Is je oplaadkabel kapot dan ben je dus de sjaak. We drukken onze oplaadkabels vaak in een lade of tas alsof het een oud stukje papier is. Helaas hebben de kabels, net als papier, geen eeuwig leven. Deze simpele oplossing in de vorm van een stukje siliconen doet echter wonderen.

kabelbeschermer
Kabelbeschermer (Bron: AliExpress)

Voor de onmogelijke prijs van 0,10 Euro

10-in-1 Smartphone camera lenzen-set

Met deze set haal je direct tien verschillende lenzen in huis. Van een fish eye-lens, tot een CPL-lens: het zit er allemaal tussen. De lenzen werken met de meeste typen smartphones. Let wel op dat de zaklamp wordt geblokkeerd tijdens het gebruik van de lenzen.

AliExpress smartphone camera lens set
Lenzenset (Bron: AliExpress)

14,48 Euro

Lekker Nederlands: smartphonehouder voor op de fiets

Is dit een gadget voor je smartphone of voor je fiets? Het is maar net hoe je het bekijkt hè. Plaats deze houder (die tegelijkertijd ook fungeert als lamp) op je fiets en klik je toestel er in. Veilig én handig.

Smartphonehouder fiets AliExpress
Slimme smartphonehouder en lamp in 1 (Bron: AliExpress)

10,43 Euro

AliExpress topper: Xiaomi 20.000mAh Powerbank

Vooruit dan maar. We gooien 1 Xiaomi-gadget in dit lijstje. Wat dacht je van deze 20.000mAh powerbank? Daar kan je je smartphone zeker een aantal keer mee opladen. Dankzij de twee USB-poorten kun je er ook meerdere apparaten tegelijkertijd mee opladen.

Xiaomi Redmi powerbank
Xiaomi Redmi 20.000mAh (Bron: AliExpress)

21,65 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 goedkope en toffe gadgets voor je smartphone

[ad_2]

- Advertentie -