AliExpress: 5 gadgets die jouw workout een boost geven

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier vijf gadgets die sporten nét wat leuker en makkelijker maken.

AliExpress deal: Xiaomi Band 4 fitness tracker

De fitness tracker van het Chinese techmerk is echt een koopje. Xiaomi behoort tot ‘s werelds populairste fabrikanten als het om wearables gaat. De Mi Band 4 is de nieuwste fitness tracker van Xiaomi. Deze smart watch en fitness tracker is een gedegen concurrent van de Fitbit en Apple Watch. En voor deze prijs is de keuze makkelijk gemaakt lijkt ons zo.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Xiaomi fitness tracker Singles Days
Xiaomi Mi Band 4

23,20 Euro

AliExpress deal: Xiaomi Mijia Smart Chip voor op je hardloopschoenen

Hier nog een gadget van Xiaomi om je sportprestaties mee te monitoren. Deze Smart Chip van Amazfit kun je op je hardloopschoenen bevestigen. De chip meet vervolgens heel accuraat de afstand die je aflegt, en meet precies hoe jij je voet neerzet en afzet. De app is voorzien van Bluetooth waardoor je data automatisch wordt geüpload in de bijbehorende app.

Xiaomi Mijia smart chip AliExpress
Mijia smart chip (Bron: AliExpress)

9,91 Euro

Smartphonehouder voor om je harm

Met een lekker opzwepend Spotify-lijstje kan een workout een stuk leuker zijn en beter vol te houden. Rennen met je smartphone in je hand is daarentegen onhandig en niet goed vol te houden. Een smartphonehouder als deze voor om je arm is de oplossing. Dit exemplaar is reflecterend en heeft ook plek voor je pinpas en wat geld. Je kunt hem zowel om je enkel, pols of arm dragen. Hij is ook geschikt voor wie niet van rennen houdt maar juist vaak in de sportschool te vinden is of op de racefiets.

Smartphonehouder sport AliExpress
Smartphonehouder voor tijdens het sporten (Bron: AliExpress)

3,56 Euro

Xiaomi Redmi Airdots

Xiaomi biedt een goed alternatief voor Apple’s AirPods: de Redmi Airdots. Deze zijn een stuk betaalbaarder, en doen kwalitatief gezien zeker niet onder voor de witte oordopjes van Apple. Draadloze Bluetooth oordopjes zitten niet in de weg wie een rondje gaat rennen of gewichten lift in de sportschool.

draadloze oordopjes AliExpress Xiaomi Redmi AirDots
Xiaomi Redmi AirDots (Bron: AliExpress)

22,70 Euro

Lampjes voor aan je hardloopschoenen

Gebruik jij nog steeds als excuus om niet na je werk nog hard te lopen dat het dan te donker is? Dat excuus telt (helaas voor jou) al een tijd niet meer. Klem deze lampjes om je hardloopschoenen en je kunt gewoon de straat op. Oké, misschien niet de straat, maar het fietspad of voetpad moet zeker kunnen

Hardlooplampjes
Lampjes voor aan je hardloopschoenen (Bron: AliExpress)

0,40 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 gadgets die jouw workout een boost geven

[ad_2]

- Advertentie -