AliExpress: 5 betaalbare sportarmbanden voor je smartphone

[ad_1]

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 goedkope sportarmbanden voor je smartphone op een rij gezet.

Standaard smartphone sportarmband

Deze eerste sportarmband is de meest simpele versie die er is. Schuif je smartphone achter het plastic ‘raampje’, bind de band om je arm met klittenband, en je bent klaar om te gaan. Volgens AliExpress kun je de band zowel om je arm als pols dragen. Dit lijkt ons vooral afhankelijk van het formaat van je smartphone. Het hoesje is goed voor verschillende smartphones zoals de Xiaomi Redmi, Huawei Mate 20, verschillende iPhones, en verschillende Samsung-modellen.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
AliExpress sportarmband
Simpele sportarmband (Afbeelding: AliExpress)

2,22 euro

Waterdichte armband zonder raampje

De tweede sportarmband in dit rijtje is er een zonder raampje. Deze armband is eigenlijk een klein tasje voor om je pols, enkel of arm. Hij is perfect voor wie lekker een rondje wil hardlopen, maar voorbereid op alles de deur uit wil gaan. Zo heeft de smartphonehouder ook plek voor je complete portemonnee en volgens AliExpress ook een pakje sigaretten. Juist, Ali, jij hebt duidelijk nog nooit hardgelopen.

waterdichte sportarmband Ali
Waterdichte sportarmband (Afbeelding: AliExpress)

3,00 euro

180-graden draaibare smartphone armband

De derde smartphone armband in dit rijtje is wat anders. Niet alleen omdat hij niet is gefotografeerd om de arm van een sportieve vrouw, maar ook omdat je de smartphone niet helemaal in een hoesje schuift. De smartphone (van vrijwel iedere maat) blijft op zijn plaats door elastieken. Daarnaast kun je je smartphone daarna ook 180-graden draaien dat je er foto’s mee kunt maken of het beeldscherm makkelijker kunt lezen. Durf jij je kostbare smartphone in deze elastieken te hangen?

sportarmband Ali
Sportarmband voor je smartphone (Afbeelding: AliExpress)

7,61 euro

AliExpress topper: Heuptasje voor je smartphone

Alle modetrends die we een paar decennia geleden zagen komen steeds weer opnieuw voorbij. Zo maakte het heuptasje zijn herintrede alweer een tijdje geleden. Of hij echt modepolitie-proof is betwijfelen we. Maar als je hem tijdens het hardlopen draagt, zoals dit exemplaar van Ali, dan ben je met een beetje geluk te snel om door de modepolitie te worden opgepakt. In het tasje passen meerdere smartphones, bankpasjes, sleutels, en andere dingen die je mee wilt nemen tijdens je hardloopronde.

AliExpress heuptasje smartphone
Sportarmband/heuptasje (Afbeelding: AliExpress)

1,54 euro

Typisch AliExpress: Strakke sportarmband

Deze laatste sportarmband is eigenlijk nog een stuk simpeler dan de eerste in dit rijtje. Deze lappen stof zijn namelijk een soort korte mouwtjes die je om je arm kunt doen. De strakke en elastische stof moet om je arm blijven zitten. De armband heeft een dubbele voering waar je je smartphone achter kunt steken. Een voordeel van deze armband is dat je hem na het rennen samen met je stinkende sportkleding in de was kunt gooien.

sportarmband zacht Ali
Simpele sportarmband (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 2,58 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 betaalbare sportarmbanden voor je smartphone

[ad_2]

- Advertentie -