AirPods Pro kopen? Dit is nog altijd de allerbeste deal!

[ad_1]

Een tijdje geleden schreven we al over een goede deal voor de Apple Airpods Pro. Toen was het Amazon die de noise cancelling oordopjes voor 222 euro aanbood. Daarna ging de prijs een paar euro omhoog, maar inmiddels zit hij weer op datzelfde prijspunt en wilden we dat graag met jullie delen.

Daarbij moeten we wel de disclaimer maken die we de vorige keer niet maakten: wij maken gebruik van het partnernerprogramma van Amazon. Elke keer wanneer iemand via deze link een Apple AirPods Pro koopt, krijgt OMT een kleine commissie. Dat neemt echter niet weg dat dit gewoon een goede deal blijft.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Apple AirPods Pro voor weinig

Want bij Apple zelf betaal je er nog altijd 279 euro voor en lijkt het er niet op dat je daar snel een korting gaat krijgen. Met een korting van iets meer dan 50 euro haal je zonder twijfel de beste draadloze earbuds in huis en kun je altijd en overal genieten van je favoriete muziek.

AirPods Pro in case 001
AirPods Pro (Afbeelding: Raymon Mens / OMT)

De AirPods Pro werden eind 2019 gelanceerd en kennen als groot verschil ten opzichte van de ‘normale’ AirPods dat ze gebruik maken van actieve ruisonderdrukking. Op die manier heb je nog minder last van omgevingsgeluid. Je hebt daarnaast ook een transparantie-modus, waarmee je de wereld om je heen wel hoort. Ze worden geleverd met zachte, conische siliconen oor tips in drie formaten voor verschillende pasvormen. Mocht je er mee willen sporten, dan is dat geen probleem. Ze zijn zweet- en waterbestendig. En ook moeten ze goed stevig zitten, waardoor ze niet snel uitvallen. Met de adaptieve eq stemt de muziek zich verder automatisch af op de vorm van je oor. De kans is groot dat je ze gebruikt met een iPhone en dan heb je ze snel ingesteld. Uiteraard maken de earbuds gebruik tot Siri. En met de draadloze oplaadcase heb je meer dan 24 uur batterijduur.

Reageer op artikel:

AirPods Pro kopen? Dit is nog altijd de allerbeste deal!

[ad_2]

- Advertentie -