Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Robotstofzuiger met lasernavigatie

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons wekelijks met allerlei vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat Aldi’s slimme robotstofzuiger met lasernavigatie.

Aldi deal: een robot als schoonmaakhulp

De Aldi en Liddel hebben zo nu en dan een robotstofzuiger in de schappen liggen. En zo’n lekkere gadget kunnen we natuurlijk niet negeren. Een robotstofzuiger lijkt misschien overbodige luxe, maar is ideaal voor wie in het dagelijkse leven veel ballen hoog moet houden. Of gewoon voor wie een hekel heeft aan stofzuigen en zijn tijd liever ergens anders aan besteed. Dat mag ook gewoon hoor.

- Advertentie -

Deze robotstofzuiger werkt door middel van lasernavigatie. De diverse sensoren zorgen er voor dat de te schoonmaken ruimte wordt gescand. Daarnaast heeft de stofzuiger ook valsensoren en soft touch schoksensoren.

Robotstofzuiger Aldi
Robotstofzuiger (Bron: Aldi)

Stel de robotstofzuiger in op je smartphone

Je kunt de stofzuiger gemakkelijk bedienen via je smartphone. Daar kun je de zuigkracht van het apparaat op instellen en vind je een groot aantal andere opties. Stel de reinigingstijden bijvoorbeeld vooraf in op de kalender zodat de stofzuiger nooit een schoonmaakbeurt overslaat. Het is gemakkelijk om de stofzuiger via de app op je smartphone te bedienen. Zo kun je zelfs instellingen aanpassen als je niet thuis bent.

De robot kan tot maximaal 120 minuten achter elkaar schoonmaken. Is de accu leeg? Dan zal je de robotstofzuiger niet ergens in de woonkamer onder de bank aantreffen. De stofzuiger keert namelijk automatisch terug naar het laadstation zodat hij de volgende schoonmaakronde niet mist.

Robotstofzuiger Aldi
Robotstofzuiger (Bron: Aldi)

299,00 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 52 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Robotstofzuiger gaat voor je door het stof

[ad_2]

- Advertentie -