Action, Lidl en Aldi superaanbieding: betaalbare robot schoonmaakhulp

[ad_1]

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met een flitsende robotstofzuiger.

Handige hulp in het huishouden

Poetsen, boenen en stofzuigen zijn niet de leukste klusjes. Toch zijn ze onvermijdelijk en moeten ze gebeuren. Dat betekent echter niet dat jij ze hoeft te doen. Daarmee doelen we niet op een schoonmaker, maar op een ander soort hulp in huis. Nee, we doelen ook niet op je kinderen (als je die hebt). We hebben het natuurlijk over deze robotstofzuiger die je deze week bij Lidl kunt scoren. Deze robot racet je hele huis door en mist geen plek. Het enige dat jij hoeft te doen is je arm uit te steken, de juiste knop op de afstandsbediening in te drukken, en achterover leunen.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Silvercrest robotstofzuiger Lidl
Silvercrest robotstofzuiger met afstandsbediening (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s robotstofzuiger met verschillende programma’s

De Silvercrest robotstofzuiger heeft een accuduur van 90 minuten. In die 90 minuten reinigt hij je vloeren voor je. Daarvoor heeft de stofzuiger verschillende reinigingsmodi zodat hij de hoeken van je huis goed schoonmaakt, maar ook hardnekkige vlekken niet overslaat.

Een handige functie van de stofzuiger is dat je er vooraf een starttijd op kunt instellen. Zo begint hij bijvoorbeeld alvast met stofzuigen terwijl jij nog onderweg bent naar huis. Als de robotstofzuiger klaar is met de klus dan keert hij automatisch terug naar het laadstation. Daar wacht hij vervolgens braaf op de volgende klus die je hem geeft.

Lidl robotstofzuiger
Robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 109,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 31 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: betaalbare robot schoonmaakhulp

[ad_2]

- Advertentie -