Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Action’s action camera

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Action doet het deze week goed met deze action camera á la GoPro. Maar dan nét niet.

Op avontuur met Action’s action camera

De Action verkoopt een Action camera. Is dat dan gewoon een camera? Nee het is een Action camera. Van de Action. Nu we dat hebben opgehelderd kunnen we overgaan naar de gadget zelf. De camera legt 720 – 1080P beelden vast en is bedoeld om actie mee vast te leggen. Dat kan zijn wanneer je over de groene of rode piste vliegt, tijdens je surftrip of tijdens een rondje racefietsen langs het kanaal. Als het maar beweegt. Anders is de video zo saai.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Action heeft niet veel specificaties online staan over de action cam. Dat komt waarschijnlijk doordat het een vrij simpel ding is. Lees hier onder wat we wel weten.

Action camera action cam Action
Action camera van de Action (Bron: Action)

Maxxter HD action cam: GoPro concurrent?

De camera wordt geleverd met een waterproof case. Dat maakt hem ideaal voor in de sneeuw en in het water. Geen waterrat en vind je sneeuw te koud? Dan kun je hem natuurlijk ook gewoon meenemen op je andere avonturen. Er zijn verschillende accessoires bij de action camera geleverd waardoor je hem ook op je helm en fiets kunt bevestigen.

Deze HD action camera vangt beelden tot 105-graden voor een niet al te extreem fisheye-effect. Of je de camera kunt vergelijken met een GoPro? Nee. Niet als je naar de specificaties kijkt. Kwalitatief gezien zal deze camera zich ook niet kunnen meten aan een goedkope GoPro. Maar dat kun je ook niet verwachten voor nog geen 12 euro.

Maxxter action camera
Maxxter action camera (Bron: Action)

11,95 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 7 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Action’s action camera

[ad_2]

- Advertentie -