5 vreemde en handige gadgets om fit mee te blijven

[ad_1]

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 gadgets waarmee je thuis fit blijft of wordt.

AliExpress deal: Xiaomi Mi Band 4 fitness tracker

De fitness tracker van het Chinese tech-merk is een serieus goede fitness tracker en daarmee echt een koopje. Voor wie niet bekend is met het merk: Xiaomi behoort tot ‘s werelds populairste fabrikanten als het om wearables gaat. Niet alleen in China maar ook daarbuiten is de Mi Band 4 razend populair. De Mi Band 4 is een smart watch en fitness tracker. Voor deze bijzonder lage prijs is hij zeker een gedegen concurrent van de Fitbit en Apple Watch.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Xiaomi fitness tracker Singles Days
Xiaomi Mi Band 4

21,89 euro

Opvouwbare loopband

Xiaomi heeft in samenwerking met WalkingPad een opvouwbare loopband ontwikkeld die zelfs past in het kleinste Amsterdamse appartement. De loopband heeft anders dan een meer ‘traditionele’ loopband geen steun voor je handen. Maar wie normaliter zonder wandelstok loopt moet prima uit de voeten kunnen met dit apparaat lijkt ons zo.

opvouwbare loopband Ali
Opvouwbare loopband (Afbeelding: AliExpress)

452,45 euro

Basic smartphonehouder (van iPhone 8 tot iPhone 11 Pro Max & Samsung smartphones)

Hardlopen gaat een stuk makkelijker met opzwepende muziek in je oordopjes of headphones. Alleen als je vervolgens een smartphone in je hand moet houden tijdens het rennen dan werkt dat waarschijnlijk juist belemmerend. Een smartphonehouder voor tijdens het sporten is de uitkomst. Dit exemplaar is een vrij standaard model met siliconen cover. Hij heeft ook ruimte om je AirPods, sleutels en geld in te bewaren. Vind je zwart saai? Dan kun je ook voor opvallend groen of roze kiezen.

sportarmband smartphone AliExpress
Simpele sportarmband (Bron: AliExpress)

4,44 euro

Elektrische spierstimulator

Geen zin om het zware werk te doen? Dat snappen we. Op AliExpress kwamen we dit apparaat tegen die je zelfs slapend een sixpack bezorgt. Als we de beschrijving mogen geloven tenminste (en nee, dat doen we niet). Wie wanhopig een strak lichaam wil hebben met zo min mogelijk inspanning kan geheel op eigen risico dit spannende gadget proberen.

AliExpress spierstimulator
Elektrisch sixpack-apparaat (Afbeelding: AliExpress)

20,40 euro

Sportmassage van AliExpress

Klaar met sporten? Geef jezelf dan direct een massage met dit apparaat voordat je morgen compleet in de kreukels ligt van de spierpijn. Dit apparaat is uitermate geschikt voor sporters en voor wie intensief traint. Daarmee bedoelen we dus niet wie alleen het bovenstaande spierstimulatie-apparaat heeft gebruikt… Het apparaat heeft een HD LCD scherm en wordt geleverd met verschillende opzetstukken zodat je verschillende massages kunt uitvoeren. Het apparaat pakt deep tissue aan, maar is ook geschikt voor een meer ontspannen massage.

sportmassage spiermassage
Spiermassage-apparaat (Bron: AliExpress)

26,27 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 vreemde en handige gadgets om fit mee te blijven

[ad_2]

- Advertentie -