5 Simpele budget AliExpress gadgets die je fit houden terwijl je zit

[ad_1]

Wie rondneust op AliExpress komt de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets tegen. In dit lijstje hebben we vijf items voor je uitgelicht die je mee kunt nemen naar kantoor en je al werkend fit maken. Of fit houden natuurlijk.

Benentrainer

Niet iedereen kan goed stilzitten. Ben jij zo iemand? Dan is deze benentrainer de oplossing. Zo kun je lekker wiebelen op je stoel en train je tegelijkertijd je beenspieren. Dat is effectiever dan drie keer op en neer lopen om een bak koffie te halen.

- Advertentie -
AliExpress kantoor trainer
(Bron: AliExpress)

18,29 Euro

Boksbal voor op je bureau

Is het je niet gelukt die ene klant binnen te halen? Of heb je dat ellenlange bestand dat je aan het typen was niet opgeslagen? Reageer dat dan niet af op je collega’s, maar op deze boxbal. Zo train je direct je armspieren en reactiesnelheid.

Boksbal bureau AliExpress
Bureau boksbal (Bron: AliExpress)

13,65 Euro

Stretch je achillespezen

Niet iedereen is het eens over het nut en de noodzaak van actief en passief stretchen. Ben jij wel een voorstander? Zet dan dit apparaat, ook wel een slant board genoemd, onder je bureau. Zo train en stretch jij je om je kuiten en achillespezen met minimale inspanning. Daarnaast kun je hem gebruiken voor een aantal andere stretch-oefeningen. Goed voor in je koffiepauze.

Slant board
Slant board (Bron: AliExpress)

16,61 Euro

AliExpress daagbare hometrainer

De hele dag stilzitten is niet stimulerend voor je hersenen. Een staande houding is goed om je centrale zenuwstelsel te activeren. Een alternatief is om in beweging te blijven terwijl je zit. En dan bedoelen we niet door heen en weer te schuiven op je stoel, maar door deze hometrainer te gebruiken.

Hometrainer kantoor
Draagbare hometrainer (Bron: AliExpress)

22,87 Euro

AliExpress massage shawl

Uitgewerkt en uitgetraind? Dan heb je wel een massage verdiend. Deze massageshawl kun je zo om je schouders slingeren terwijl jij de laatste mailtjes van de dag wegwerkt. Hij geeft zowel magnetische therapie als trillingen wat enorm ontspannend werkt. Vooral op je schouders, die vaak veel spanning vasthouden na een lange dag zitten.

AliExpress massage
Massageshawl (Bron: AliExpress)

34,98 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

5 Simpele budget AliExpress gadgets die je fit houden terwijl je zit

[ad_2]

- Advertentie -