5 must-have budget gadgets van AliExpress die kamperen leuk(er) maken

[ad_1]

Wanneer je voor het eerst gaat kamperen of met een camper op pad gaat dan staan de kampeerfanaten in de rij om je tips te geven. Welke kleding je mee moet, op welke plek je je tent het beste uit kunt vouwen en welke wasknijpers het beste werken. Geen ongevraagd advies blijft je bespaard. Wil je echt goed voor de dag komen maar niet veel geld spenderen aan dure kampeerartikelen? Check dan deze handige gadgets van AliExpress.

Opblaasbare lamp

Wanneer je gaat kamperen of met de camper op pad gaat dan heb je maar beperkt ruimte om spullen mee te nemen. Daarom is alles wat opvouwbaar of opklapbaar is welkom. Deze lamp is opvouwbaar en opblaasbaar. Hij laadt zich op met zonne-energie en is waterdicht. Top voor een avontuurlijke (of regenachtige) trip.

- Advertentie -
camping gadgets
Opblaasbare lamp (Bron: AliExpress)

4,32 Euro.

Lichtgewicht parachute hangmat met klamboe

Een van de ultieme vakantiemomenten is wanneer je in een hangmat ligt met *insert tropisch drankje* in je hand. Dit kan zelfs op de camping in de Ardennen. Ben je inderdaad in de Ardennen dan kun je misschien wel een klamboe om je hangmat gebruiken om de muggen en andere onwelkome vliegjes bij je cocktail (of biertje) weg te houden. Deze is lichtgewicht en gemakkelijk te bevestigen.

camping hangmat

15,99 Euro

AliExpress draagbare espressomachine

Sommige mensen functioneren niet zonder koffie. Wanneer het moment daar is, en er is geen koffieautomaat of koffietent in de buurt, dan kan dit uitmonden in een waar drama. Trillende handjes, een slecht humeur en ronduit chaos. Zorg er daarom voor dat je altijd dit draagbare espressoapparaat bij je hebt. Vooral wanneer de tent opgezet moet worden. Zo kunnen ruzies voorkomen worden en blijft het gemoedelijk op de camping.

Draagbare espressomachine (Bron: AliExpress)

17,27 euro

Waterproof smartphonehoesje

Niet iedereen heeft de nieuwste waterproof smartphone waarmee je toffe onderwaterfotos kunt maken. Heb je een oudere smartphone dan is het handig om er een waterproof hoesje om heen te doen. Zo kun je je phone meenemen naar het strand, maar overleeft hij ook een lekke tent na een nachtje regen.

AliExpress
Waterproof smartphonehoesje (Bron: AliExpress)

1,57 Euro

AliExpress draagbare slaapzak

Als je op vakantie bent kun je nog wel eens het gevoel hebben continue buiten te moeten zijn. Vooral als je in Nederland complete dagen binnen op kantoor zit. Wil je in weer en wind buiten kunnen zitten, zelfs als het eigenlijk veel te koud is buiten de tent? Trek dan deze slaapzak poncho hybride aan en geniet van de zomeravonden. Zelfs wanneer ze niet zo zomers zijn.

slaapzak
Draagbare slaapzak (Bron: AliExpress)

49,33 Euro

Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

5 must-have budget gadgets van AliExpress die kamperen leuk(er) maken

[ad_2]

- Advertentie -