4 toffe must-have gadgets voor de echte autoliefhebber

[ad_1]

Ben je een enorme autoliefhebber en gek op gadgets? scroll dan snel door naar beneden. We hebben namelijk een viertal gadgets gevonden die we je niet willen onthouden.

Of je nu een liefhebber bent van fotografie, regelmatig op het circuit te vinden bent of gewoon lekker muziek wil luisteren tijdens het touren in je klassieker, wij hebben er een toffe gadget voor gevonden.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Hot Wheels Tesla CyberTruck R/C Car

Het is nog maar de vraag of de Cybertruck van Tesla ooit naar Nederland komt, maar er is voor de echte liefhebber een alternatief. Speelgoedfabrikant Mattel komt namelijk met een op afstand bestuurbare variant. Hij is net als zijn grote broer helemaal elektrisch en voorzien van een vierwielaandrijving, maar dan op schaal 1:10.

Daarnaast kun je kiezen uit twee rijstanden, heeft hij een werkende achterklep en een kapotte achterruit als knipoog naar de mislukte presentatie. Goedkoop is hij zeker niet, maar dit is voorlopig de enige manier om een Tesla Cybertruck te rijden. Meer weten over deze en andere toffe Tesla gadgets? Klik hier.

Pre-order de Tesla Cybertruck R/C car hier voor omgerekend 362 euro.

Hot Wheels Tesla Cyber Truck R:C Car afbeelding Mattel Creations
De op afstand bestuurbare Tesla Cybertruck. (Afbeelding: Mattel Creations)

AiM SmartyCam HD Rev 2.1

Wie graag zijn autoritjes vastgelegd in hoge kwaliteit kan niet zonder gadgets zoals een goede actioncam, maar welke moet je nemen? Mocht je een frequente circuit ganger zijn, dan is de SmartyCam HD Rev 2.1 van AiM zeker het overwegen waard.

Deze is namelijk speciaal gemaakt voor de autosport. Zo kun je deze camera aansluiten op een GPS apparaat of de ECU van je auto. Het voordeel daarvan is dat je zo met behulp van de software heel eenvoudig je snelheid, toerental, ronde nummer en nog veel meer kan toevoegen aan je video.

Bestel de AiM SmartyCam HD Rev 2.1 hier voor 805 euro

AiM SmartyCam HR Rev 2.1 bron AiM Sportline gadgets
De SmartyCam HR Rev 2.1. (Afbeelding: AiM Sportline)

ION Cassette Bluetooth Adapter

Er gaat niets boven het rijden in een echte klassieker, behalve als je ondertussen wilt genieten van een muziekje. Waar je in moderne auto’s de beschikking hebt over digitale radio en bluetooth, moet je in echt oude bolides genoegen nemen met cassettebandjes. Tenzij je de juiste gadgets in huis haalt.

Op het eerste oog lijkt de ION cassette bluetooth adapter een ouderwets bandje, maar het is een verkapte bluetooth adapter. Je stopt deze in de cassettespeler en kunt vervolgens de muziek op je telefoon zo afspelen via de speakers van je auto.

Bestel de ION Cassette Bluetooth Adapter hier voor 21,80 euro.

Gadgets ION Cassette Bluetoot Adapter bron ION
Bluetooth via een cassette. (Afbeelding: ION)

Parrot Anafi Drone

Als liefhebber van auto fotografie ben je altijd op zoek naar nieuwe gadgets en manieren om je bolide vast te leggen. Wat dat betreft is de komst van drones een droom die uitkomt. Eindelijk kun je zelf helicopter shots maken, maar welke drone moet je hebben? Het nieuwste lid binnen de Parrot familie is zeker een aanrader.

Deze beschikt namelijk over een 4K HDR camera waarmee je haarscherpe foto’s en video kunt maken. Daarnaast kun je de camera 180° tilten en zonder kwaliteitsverlies tot 2,8X zoomen. Verder is hij verrassend compact en gemakkelijk in te klappen. Kortom, de ideale drone voor onderweg.

Bestel de Parrot Anafi hier voor 599 euro.

Gadgets Parrot Anafi Drone Bron Parrot
De Anafi drone van Parrot. (Afbeelding: Parrot)

Meer toffe gadgets

Zit je niet zo vaak in de auto, maar wel op de fiets? Klik dan hier voor 5 handige en merkwaardige fiets gadgets die je kunt vinden op AliExpress.

Reageer op artikel:

4 toffe must-have gadgets voor de echte autoliefhebber

[ad_2]

- Advertentie -