10-daagse bij Bol.com: Philips Hue met flinke korting

[ad_1]

De bol 10-daagse van Bol.com zijn begonnen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is nu met korting te bestellen. Helaas zijn er weinig Apple-producten met korting, maar er zijn genoeg andere deals. De korting op slimme lampen van Philips Hue is misschien wel de beste deal.

De Hue lampen van Philips zijn uitgegroeid tot de basis van ieder slim huis en werken perfect met HomeKit. De prijs zal je er misschien van weerhouden om in iedere fitting een slimme Hue lamp te draaien. De korting tijdens de Bol.com 10-daagse is dus zeker welkom.

- Advertentie -

Derde Philips Hue product gratis

Het is nu namelijk 2+1 gratis op geselecteerde Hue producten. Van losse lampen tot bewegingssensoren en van lichtstrips tot buitenlampen. Stop drie artikelen in je mandje en je krijgt de goedkoopste gratis. Zo betaal je nu bijvoorbeeld voor drie Hue white and color ambiance lampen 119,90 euro in plaats van 179,85 euro.

Philips Hue
Klik/tap voor groter.

Heb je nog geen Hue-verlichting in huis? Dan is dit een mooi moment om je huis wat slimmer te maken. Ook de starterkits zijn namelijk onderdeel van de actie. Deze bestaat uit drie lampen, de bridge en een draadloze schakelaar. Combineer deze met een aantal losse lampen en lichtstrips om de verlichting in je huis in één klap een stuk slimmer te maken.

HomeKit en Mac

Alle Philips Hue producten werken tegenwoordig met HomeKit. Je kunt ze dus gemakkelijk integreren binnen je slimme huishouden. Wil je meer lezen over alles dat met Homekit te maken heeft? Dan hebben we hier een uitgebreide overzichtspagina met alle nieuwtjes. En als je meer wilt weten over de slimme lampen van Philips? Dan hebben we daar natuurlijk ook een linkje voor: hier.

Reageer op artikel:

10-daagse bij Bol.com: Philips Hue met flinke korting

[ad_2]

- Advertentie -