Zonder pram reset start iMac niet meer op

[ad_1]

We moeten wel even rekening houden met het feit dat Apple in 2014 een iMac 21,5 inch heeft uitgebracht dat eigenlijk geen iMac had mogen zijn.

 

- Advertentie -

Deze machine is extreem beperkt. Macs uit andere generaties willen ook niet graag gezien worden naast deze machine omdat dit product niet Apple waardig is

In dezelfde generatie heeft Apple ook een Mac mini gemaakt met zo’n simpele 1.4GHz processor en dat ding is nog een maatje slechter omdat er maar 4GB RAM in zit.

 

De reden voor deze machines was enkel om te kijken of ze meer computers zouden verkopen wanneer ze hun producten goedkoper maakten. Deze iMac is een van de enige iMacs die 999.- (dollar) heeft gekost tijdens de introductie. Extreem goedkoop voor Apple begrippen maar het is ook typisch Apple om iets ‘budget’ te maken en het dan eigenlijk een soort van doelbewust verkrachten zodat niemand het echt gaat kopen en het bedrijf zogenaamd een reden heeft om dingen vooral niet goedkoper te maken. Ditzelfde hebben we gezien met de iPhone 5c. Ook doelbewust verkracht en geen eerlijke kans gegeven door er bewust veel te weinig geheugen in te stoppen en het product een veel te hoge prijs mee te geven.

 

—-

 

Even los van mijn Apple business economics marketing 101,  waardoor jullie altijd op het puntje van jullie stoel zitten om aantekeningen te kunnen maken.

 

Ik denk niet dat de computer van de TS stuk is, of versleten/op. Mogelijk dat een clean install van macOS veel oplost of Mojave (weer) installeren i.p.v. Catalina.

Ik betwijfel wel of dit type iMac 8 of 9 jaar kan worden zoals heel veel andere modellen wel veel makkelijker halen.[ad_2]

- Advertentie -