Voorverkoop: Het Grote FWD Jaarboek 2020 voor maar 10 euro

[ad_1]

In december verschijnt er natuurlijk weer een nieuwe editie van Het Grote FWD Jaarboek, nu alvast te bestellen in de voorverkoop. In deze 2020-editie vind je, zoals vaste lezers inmiddels gewend zijn, weer honderden pagina’s met de mooiste producten, de beste achtergronden, de meest interessante ontwikkelingen van het voorbije jaar, én een vooruitblik naar de komende 12 maanden.

De belangrijkste ontwikkelingen in, mobile, smart, audio- en videoland lees je in het Grote FWD Jaarboek 2020; evenals het overzicht met de beste muziek en films van het bijna voorbije jaar 2019. Het jaarboek is een samenwerking tussen de titels van FWD (waaronder TabletsMagzine.nl), Music Emotion, Home Emotion en Hifi.nl.

- Advertentie -

Het Grote FWD Jaarboek 2020 heeft een luxe uitstraling en misstaat niet op de leestafel. Bestel hem nu in de voorverkoop tot uiterlijk 10 december voor de tijdelijke prijs van 10 euro (incl verzenden in Nederland én België) en je hebt jouw exemplaar nog voor de kerst in huis! De vaste verkoopprijs na de pre-sale bedraagt 15 euro.

[ad_2]

- Advertentie -