Samsung Galaxy Tab Active Pro tablet

[ad_1]

Trademark duidt op nabije introductie van nieuwe Samsung Galaxy tablet. De Tab Active Pro is vermoedelijk een robuuste tablet voor zakelijk gebruik.

Het Koreaanse Samsung heeft niet alleen een breed assortiment aan smartphones. Het bedrijf ontwikkelt ook een grote verscheidenheid aan tablets. Zo werd eerder dit jaar de Galaxy Tab S5e geïntroduceerd, evenals de goedkope Galaxy Tab A. Een recente trademark aanvraag duidt erop dat Samsung voornemens is om binnenkort een nieuwe tablet uit te brengen, een robuuste variant dit keer.

- Advertentie -

Tab Active Pro

Samsung Tab Active Pro

Op 13 juni 2019 heeft Samsung Electronics een trademark ingediend bij de EUIPO (European Union Intellectual Property Office) voor de naam Tab Active Pro. De trademark is gecategoriseerd als Class 9, met als omschrijving ‘tablet computers and portable computers’.

De merknaam registratie is ingediend door Fieldfisher LLP uit Londen. Dit bedrijf handelt vaker in naam van Samsung. Zo legde Fieldfisher eerder dit jaar onder andere de naam Dynamic AMOLED display vast, voor de Galaxy S10 serie. Ook de Samsung Rize serie werd door dit Engelse bedrijf aangevraagd.

Hoewel de naam ‘Galaxy’ niet in de trademark is opgenomen, is het aannemelijk dat de Tab Active Pro wel onder de Galaxy line-up zal vallen. Ten slotte geldt dit voor alle tablets die het bedrijf de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Bovendien gebeurt het vaker dat Samsung zowel een trademark met als zonder de naam Galaxy laat vastleggen.

Robuuste tablet voor zakelijk gebruik

De Galaxy Tab Active 2 werd in oktober 2017 geïntroduceerd, als robuuste tablet voor zakelijk gebruik. Net als de eerste variant beschikte deze Android tablet over een 8,0-inch scherm. De naam Tab Active Pro lijkt te refereren aan een duurdere en krachtigere variant van deze robuuste tablet.

Momenteel heeft Samsung ook een promotie lopen voor de Tab Active 2, van 10 – 30 juni kun je deze tablet kopen via de Samsung website voor €452 in plaats van €499. Dit duidt er te meer op dat er binnenkort een opvolger aan zit te komen.

De kans is groot dat de nieuwe Samsung Galaxy Tab Active Pro voor de IFA 2019 geïntroduceerd zal worden. Deze jaarlijkse consumenten elektronica & home appliances beurs vindt plaats van 6 tot 11 september 2019 in Berlijn, Duitsland.

Gisteren legde Samsung ook een trademark vast voor Portable SSD T7 Plus. Deze externe solid state drive zal vermoedelijk ook op IFA 2019 tentoongesteld worden.

Bekijk hier de trademark voor Samsung Tab Active Pro.

[ad_2]

- Advertentie -