Parallels Desktop 15 brengt Windows naar je Mac (win een gratis code!)

[ad_1]

Met ondersteuning voor macOS Catalina, Sidecar en de Apple Pencil is Parallels Desktop 15 weer helemaal klaar om Windows beschikbaar te maken op macOS. Wees snel en claim één van de vijf gratis codes.

Parallels Desktop 15 brengt Windows naar je Mac

Hoewel macOS een uitstekend besturingssysteem is voor de Mac, zijn er momenten dat het toch van pas komt om even over te schakelen naar Windows. Voor dat soort momenten is de app Parallels Desktop in het leven geroepen. Hiermee breng je Windows naar de Mac zodat je bijvoorbeeld pc-games kunt spelen, of andere programma’s kunt draaien die macOS niet ondersteunen.

- Advertentie -

Je draait hiermee dus in feite tegelijk macOS als Windows op je MacBook of iMac. Dat komt bijvoorbeeld van pas als je een afbeelding vanuit je macOS Finder direct in een Windows-venster wil slepen.

Parallels Desktop 15

Hoewel Parallels 15 tal van games ondersteunt, is het natuurlijk wel afhankelijk van de hardware van je Mac of je deze spellen kunt draaien. Dat hangt vooral van je grafische kaart en cpu af.

De nieuwste versie van Paralells ondersteunt Apples Metal-softwareplatform. Dat zorgt voor betere prestaties die ook nog eens minder stroom vraagt. Het programma ondersteunt DirectX 11, 10 en 9 in zowel macOS Mojave als het nieuwe Catalina. Om Parallels 15 te kunnen gebruiken heb je minimaal macOS Sierra nodig.

Nu macOS Catalina beschikbaar is, maakt Parallels hier ook dankbaar gebruik van. De app ondersteunt bijvoorbeeld Sidecar, zodat je een iPad als extern scherm kunt gebruiken en er ook met een Apple Pencil op kunt tekenen.

Parallels Desktop 15 is gratis te testen met een demo van 14 dagen. Hiervoor moet je een account aanmaken. Ben je tevreden en heb je al een oude versie van Parallels? Dan kun je upgraden voor vijftig euro. Ben je nieuw, dan kun je een nieuwe licentie aanschaffen vanaf tachtig euro.

Claim een van de vijf gratis codes

In samenwerking met Parallels geven we vijf downloadcodes weg voor de nieuwste Pro-versie van de app. Hiermee krijg je toegang tot updates, en kun je jouw Mac op afstand besturen vanaf een iOS- of Android-toestel, of via een browser. Deze geven je een licentie van een jaar ter waarde van 99,99 euro waarmee je de app onbeperkt kunt gebruiken. Je kunt de code verzilveren via de website van Parallels.

  • BK4G8K-26GNWQ-SHGK8Y-9BKBQX-54FV9T
  • 27GFGZ-7BKNME-74J3JS-E6MQQK-559KMR
  • 8955XR-RVN3R5-BJMSWH-VE8MGA-V2JREY
  • 7YBJAJ-57ZH8P-T2W5TQ-KBMYWA-HGE8W0
  • VBZFZA-AQC3GD-GQHAZ5-ZQD9D7-JSN3GS

[ad_2]

- Advertentie -