KPN verbetert online kijken Interactieve TV

[ad_1]

KPN blijft actief met het aanpassen en verbeteren van de gebruikersvriendelijkheid van het belangrijkste tv-product Interactieve TV

KPN verbetert tv-kijken via tablet en smartphone

Foto Brunopress

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

KPN levert met Interactieve TV in rond de 2,2 miljoen huishoudens in Nederland tv. Dit gebeurt niet alleen via de vaste eigen netwerken – koperdraad en glasvezel – van het telecombedrijf. Bij Interactieve TV behoort ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld via tablet en smartphone in alle landen van de Europese Unie (EU) online live naar tv-zenders, eerder uitgezonden en zelf opgenomen programma’s alsmede films en series te kijken. Het aanbod van de mobiele online dienst met KPN Interactieve TV App is afhankelijk van de bij KPN gekochte tv-abonnementen.

 

Update

KPN is niet alleen bezig met een gefaseerde uitrol van nieuwe firmware voor de bruikleenontvangers die binnen de eigen woning in bijvoorbeeld huis- en slaapkamer gebruikt kan worden. Het telecombedrijf heeft de Interactieve TV App voor tablet en smartphone vorige week vernieuwd. De app is naar versie 7.0 opgewaardeerd. Niet alleen de prestaties van deze app zijn verbeterd en enkele bugfixes zijn verwijderd. De KPN Interactieve TV App heeft ook een nieuw uiterlijk gekregen. Zo is de beginpagina (homepagina) in de nieuwe versie volledig aangepast. KPN Interactieve TV App wordt door KPN zonder meerkosten geleverd aan alle klanten die een Interactieve TV-abonnement kopen.

KPNXS4AllInteractieve TVappInteractieve TV Appupdateglasvezelkoperdraadtabletsmartphoneupdatefirmwarefirmwareupdate

[ad_2]

- Advertentie -