iPhone 12-renders tonen veelgevraagde aanpassing van ontwerp

[ad_1]

Afgelopen weekend zijn er afbeeldingen gelekt op Twitter waarop we mogelijk het nieuwe design van de iPhone 12-modellen te zien krijgen. We zien hier de vier varianten van de 12-lijn. Het gaat dan om het kleine model van 5,4 inch, de twee modellen van 6,1 inch en het grote model van 6,7 inch.

Het gaat om zogenaamde CAD-renders, renders waarop accessoiremakers hun nieuwe lijn accessoires baseren. Het zijn geen officiële renders, waardoor de kans groot is dat sommige informatie incorrect of incompleet is. Maar voor veel fabrikanten zijn ze belangrijk genoeg om alvast productie te beginnen van hoesjes en dergelijke. Als we kijken naar de nieuwe renders dan valt bijvoorbeeld op dat de grootte van de notch mogelijk groter is dan Apple gepland heeft.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Ook lijkt het erop dat de iPhone 12-mock-ups geen rekening houden met een eventuele time of flight-sensor achterop. Waarschijnlijk hoeft dat ook niet, omdat de verwachting leeft dat de cameramodule dit jaar even groot is als op de iPhone 11. Derhalve kun je dus bedenken dat de toevoeging van die sensor niet relevant is voor hoesjesmakers.

iPhone 12 met platte schermranden

Het meest opvallende element aan de renders is dat deze iPhone 12-modellen platte schermranden hebben. Hierdoor lijken de smartphones op de iPhone 4 en iPhone 5 en de onlangs gelanceerde iPad Pro. Er wordt al maanden gesproken over deze designverandering, maar dit is de eerste keer dat die ook terugkomt in CAD-renders.

Het lijkt er nu dus echter op dat Apple voornemens is het iPad Pro-design door te trekken naar de iPhone 12-lijn. Dat is niet de enige productgroep die zo’n verandering zou doormaken: ook de nieuwe iMac moet eraan geloven, aldus de geruchtenmolen. Die iMac zou zelfs volgende week tijdens WWDC 2020 gepresenteerd kunnen worden. Voor nu is het nog even afwachten wat Apple in petto heeft.

Twitter[ad_2]

- Advertentie -