Huawei MatePad Pro-tablet krijgt mogelijk een cameragat in het scherm

[ad_1]

Er zijn afbeeldingen gelekt waarop de Huawei MatePad Pro te zien is. De tablet krijgt waarschijnlijk een cameragat in het scherm. Daardoor kunnen de schermranden mogelijk dunner gemaakt worden. Huawei heeft niet gereageerd op de gelekte informatie.

Is dit de Huawei MatePad Pro?

Zoals het er nu naar uitziet gaat Huawei een tablet lanceren met een toetsenbord, stylus en camergat in het scherm — als eerste tablet die zo’n camera krijgt. Smartphonemakers gebruiken die techniek om schermranden smaller en dunner te kunnen maken en het lijkt erop dat Huawei nu hetzelfde wil doen voor z’n tablet. Tablets hebben voorlopig echter nog wel wat aan dikkere randen, zodat je hem comfortabel kunt vasthouden. Voorlopig blijft het echter bij geruchten. Op moment van schrijven is nog niets bevestigd.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Volgens 911mobiles, die de afbeeldingen gepubliceerd heeft, krijgt de Huawei MatePad Pro de Kirin 990-processor, tot 8 GB aan werkgeheugen en tot 256 GB aan opslagruimte. Het is vooralsnog ook nog niet duidelijk wanneer de tablet aangekondigd of gelanceerd wordt. En als de tablet dan naar Europa komt, wordt die dan voorzien van een gelicenseerde versie van Android? Dat zijn nog best belangrijke vragen. Hoe het ook zit, Huawei lijkt dus wat van plan te zijn met de nog onaangekondigde MatePad Pro.

[ad_2]

- Advertentie -