FWD Weekly update: Samsung-tablet en testpanel Philips PUS7304 lcd tv

[ad_1]

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update vind je een hands-on preview van de Samsung Galaxy Tab S6 en zijn onze lezers van het testpanel aan het woord over de Philips PUS7304 Performance Series.

Testpanel Philips PUS7304 Performance Series: wat vinden onze lezers van deze lcd tv?

De afgelopen weken zijn diverse gezinnen met lezers van Homecinema Magazine aan de slag gegaan met de nieuwste lcd led tv van Philips. Wat vinden zij van de PUS7304 Performance Series? Wat zijn de belangrijkste plus- en minpunten? En zouden zij als gezin deze lcd led tv aanraden? We zetten de belangrijkste conclusies op een rij. Lees het in dit artikel.

- Advertentie -

Zo ontkoppel je je Google-account van Google Home of Nest Hub

Het komt soms voor dat je je Google-account wil ontkoppelen van je Google Home of Nest Hub. In dit artikel leggen we uit hoe dat moet. Ga je je slimme speaker of display dus verkopen of geef je hem aan iemand anders? Volg dan eerst deze stappen.

Hands-on preview met de Samsung Galaxy Tab S6

Afgelopen week is de Samsung Galaxy Tab S6 aangekondigd en wij waren vorige week al in de gelegenheid om deze nieuwe high-end tablet in een korte sessie te bewonderen. Je leest er alles over in de hands-on preview met de Samsung Galaxy Tab S6.

Review: Philips 55OLED804/12 (OLED804-serie) Ultra HD OLED TV

De Philips 55OLED804/12 heeft alles in huis om een knappe opvolger van de OLED803 te worden. Philips’ derde generatie P5 processor staat garant voor knappe beeldresultaten en hij levert nu naast HDR10+ ook Dolby Vision ondersteuning. Daarnaast krijg je een krachtige audio-oplossing, driezijdige Ambilight, en de meest recente Android versie. En dat voor een scherpe prijs. Eric vertelt je er alles over in de review van de Philips 55OLED804/12.

Google Assistent uitzetten op je Android-telefoon: zo werkt het

Wanneer je de Google Assistent liever niet gebruikt op je Android, dan kun je hem het beste uitschakelen of (gedeeltelijk) verwijderen. De Google Assistent uitzetten is gelukkig zo gepiept, maar je moet wel even weten hoe het precies werkt. Wesley vertelt je er alles over in dit artikel.

[ad_2]

- Advertentie -