Elago maakt de leukste Apple Watch standaards

[ad_1]

We zagen deze Elago oplaadstations voor de Apple Watch en waren gelijk verliefd. Het bedrijf heeft dé klassiekers uit de tech industrie omgetoverd tot een alleraardigste standaard voor je Apple Watch.

Je kunt kiezen uit de Classic Macintosh, de iconisch iMac G3 of de allereerste ‘clickwheel’ iPod. Liever geen Apple product? Geen probleem, het bedrijf biedt ook de Nintendo Gameboy aan. Over nostalgie gesproken!

- Advertentie -

Leuke en functionele Apple Watch standaards

Natuurlijk, ze zijn leuk om te zien, maar ook nog eens uiterst bruikbaar. Zo wordt je Apple horloge in de houder niet alleen keurig opgeladen, het staat ook nog eens leuk als (alarm)klokje op je bureau of naast je bed.

Elago Apple Watch stand Classic Mac
Classic Mac (klik/tapvoor groter)
Elago Apple Watch stand iMac G3
iMac G3 (klik/tap voor groter)
Elago Apple Watch stand Gameboy
Nintendo Gameboy (klik/tap voor groter)

De bureaustandaards van Elago zijn gemaakt van zeer zacht, buigbaar siliconenmateriaal. Je hoeft dus niet bang te zijn voor krassen op je kostbare Apple horloge. Bovendien hebben alle vintage standaards de mogelijkheid om de eigen draadloze oplader van Apple in een speciale sleuf te schuiven zodat je de Watch eenvoudig kunt opladen. Ze zijn geschikt voor alle typen Apple horloge, van serie 1 tot de laatste serie 4.

Wil je ook zo’n grappige standaard van Elago? Voor de prijs hoef je het niet te laten. Deze schattige Apple Watch standaards kosten slechts € 24,95 en zijn leverbaar in meerdere kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in de Europese webshop van Elago.

Kijk voor meer Apple-gerelateerde gadgets in onze speciale rubriek.[ad_2]

- Advertentie -