Dit weekend 15% korting op Surface modellen!

[ad_1]

Microsoft Surface Pro X

De gloednieuwe Surface Pro X, wordt overal geprezen om zijn veelzijdig functionaliteit. De rand tot rand 2 in 1 laptop met 4G LTE, heeft een touchscreen van 13 inch. Hierdoor voelt het als een echte laptop aan. Het beeldscherm heeft een resolutie 2880 x 1920, met een PPI van 267. Maar met het gewicht van een tablet. Met 774 gram en 7.3 mm dikte is het perfect voor onderweg. De vrijheid door een 4G verbinding draagt hier zeker aan bij. Maar hier houdt de innovatie van Microsoft niet op. De vernieuwde Slim pen werkt subliem. De meeste winst heeft Microsoft geboekt bij het opbergen van de Slim pen. In het speciale toetsenbord voor de Surface Pro X zit een opbergbakje voor de Slim pen. Hierdoor raak je de Slim pen nooit meer kwijt. Het toetsenbord is het luxe uitgevoerde Alcantara, met verlichte toetsen en een groot Multi Touch glazen trackpad. Hier is de 15% korting voor de Microsoft Surface Pro X te vinden.

Voor de gebruikers die de hele dag door power nodig hebben, is de Surface Pro X uitgevoerd met een accu die wel 13 uur mee gaat. Dit geeft een compleet andere betekenis aan “Shop till you drop!” Of de professional die van presentatie naar de volgende vergadering vliegt. Met de uitgebreide ondersteuning van Windows 10 en Office 365, is de Surface Pro X een perfecte partner.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

De Surface Pro X is uitgevoerd met een nieuwe Microsoft SQ1, 3 GHz processor en in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Stel de Surface Pro X samen voor jouw specifieke eisen of werkzaamheden. De Surface Pro X is verkrijgbaar met 8 of 16 GB DDR4 ram geheugen en 128, 256 of 512 GB SSD opslag.

De twee USB-C-aansluiting, gevend de gebruiker alle vrijheid. Sluit op de Microsoft Surface Pro X een externe grafische kaart aan en er gaat een gamewereld open. Hiermee veranderd de Surface Pro X in een mobiele game pc. De functionaliteit wordt aangevuld met een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 10 megapixel camera aan de achterkant. Deze is geschikt voor 4k video. Evenals de dubbele far field studiomicrofoons en de 2 watt stereospeakers met Dolby ondersteuning.

Microsoft Surface Laptop 3

Voor iedereen die graag een traditionele laptop wilt, is de Microsoft Surface Laptop 3.  Het ontwerp is slank en stijlvol, zonder afbreuk te doen aan prestaties. Met een 13,5 inch of een 15 inch display is het een laptop die gezien moet worden. De Microsoft Surface Laptop 3 is verkrijgbaar in matzwart of Alcantara. De mat zwarte uitvoering ademt klasse, vanuit elke hoek waarin de Surface Laptop 3 bekeken wordt. De Alcantara uitvoering geeft de gebruiker een gevoel van luxe mee. Hier is de 15% korting op de Microsoft Surface Laptop 3 te vinden.

Onder de mantel van slank en stijlvol, huist een werkpaard. Met een accu die tot wel 11,5 uur meegaat, een touchscreen display en de snelste processor in zijn klasse. Om de PPI van 201 gelijk te houden voor beide formaten van de displays, zijn de resoluties aangepast. De 13.5 inch heeft een resolutie van 2256 x 1504 en de 15 inch 2496 x 1664. Hierdoor garandeert Microsoft een constant kwaliteit in de hele lijn van de Surface Laptop 3. Ook zijn de displays geschikt om te bedienen met de Slim pen. Er kan gekozen worden tussen 8 of 16 GB DDR4 ram geheugen. De opslag gaat nog een stap verder. Hier kan er gekozen worden voor 128 GB, 256 GB, 512 GB of zelf 1 TB. Maar het meest indrukkend wekkend van de Microsoft Surface laptop 3, zijn de processors. Voor de 13.5 inch uitvoering is de Quad-core 10e generatie Intel core I5 1035GG7 of de I7 1065G7 beschikbaar. Dit gecombineerd met de Intel Graphics zorgt het voor een vloeiende ervaring. De 15 inch uitvoering gaat nog iets verder. Hier kan er gekozen worden voor de krachtige AMD Ryzen 5 3580U of de AMD Ryzen 7 3780U, met Vega 9 of 11 Graphics Microsoft Surface Edition. Hierdoor is het zelfs mogelijk om te gamen op de 15 inch Surface Laptop 3.

De hele lijn Microsoft Surface Laptop 3 is uitgevoerd met een USB A en een USB C aansluiting. Tevens een 3.5 mm aansluiting voor een hoofdtelefoon.  Doormiddel van de front camera kan de Laptop 3 unlocked worden met Windows Hello gezichtsverificatie. Ook bij de Surface Laptop 3 vinden we de dubbele far field studio mics en zijn er Omnisonic luidsprekers met Dolby Audio.

Microsoft Surface Pro 7

De ultieme modulaire partner. De beste in zijn klasse. Met een 12.3 inch touchscreen, is deze 2 in 1 ultralicht en zit bomvol met functionaliteit. Dankzij de Intel processor is het de perfecte combinatie van laptop en tablet. Het maakt niet uit wat je doet op de Microsoft Surface Pro 7, het wordt een stuk makkelijker. Hier is de 15% korting voor de Microsoft Surface Pro 7 te vinden.

Klap de Surface Pro 7 open in de trein, op werk of in de Starbucks. Werk en speel overal, zonder grenzen. Met de Surface Pro 7 onderscheid jij je van het de rest. Klap de Surface Pro 7 dicht en neem hem mee. Met een gewicht van 770 gram is het perfect reisgezelschap. Door de ingebouwde kickstand zet je de Surface Pro 7 overal neer. Gebruik de afneembare Surface Signature Typ Cover of de Surface Pen voor de beste ervaring. En komt het voor dat er gewerkt wordt in een licht of juist donkere omgeving, dan past het scherm zich automatisch aan.

Deze modulaire partner laat zich eenvoudig samenstellen en is in meerdere uitvoeringen leverbaar. Het PixelSense scherm heeft een resolutie van 2736 x 1824 en een PPI van 267. Dit zorgt voor een haarscherpe Netflix ervaring. De Surface Pro 7 is leverbaar met een 10de generatie Intel core i3, i5 of i7 processor. De 5 megapixel camera aan de voorkant zorgt voor een vloeiende ervaring met Windows Hello gezichtsaanmelding. De aansluitingen bieden de gebruiker een hoop vrijheid. Met een USB A en een USB C aansluiting, 3.5 mm hoofdtelefoon aansluiting en een MicroSDXC aansluiting is er niks dat niet aangesloten kan worden op de Surface Pro 7. Wat Microsoft belangrijk vindt, is een soepele en vlekkeloze verbinding met de buitenwereld. Daarom is de Surface Pro 7 uitgerust met Bluetooth 5.0 en Wifi 6. Dit is een product dat de stempel PRO verdiend.

Deze aanbieding van Microsoft is alleen dit weekend geldig. Van 14 tot en met 16 februari in de Microsoft Store[ad_2]

- Advertentie -