Amazon Black Friday: Apple Watch Series 4 voor weinig

[ad_1]

Volgende week vrijdag is het Black Friday en kun je gaan profiteren van verschillende producten voor lage prijzen. We hebben nu al een mooie Amazon Black Friday-deal te pakken die draait om de Apple Watch Series 4.

Momenteel kun je bij Apple eigenlijk alleen maar een Series 3 (als budget-keuze) of de Series 5 (als de nieuwste optie) scoren. Maar voor 329 euro scoor je nu dus eentje uit de Series 4.

- Advertentie -

Apple Watch Series 4 met korting tijdens Amazon Black Friday-actie

Normaal gesproken is de Apple Watch Series 4, als je hem nog ergens kunt kopen, zo’n 429 euro. Maar we zien ook prijzen van 399 euro. Dat is echter nog altijd zeventig euro meer dan de Amazon Black Friday-actieprijs. En daarmee zit deze actie prijs precies tussen de 3 en de 5 in. De Apple Watch Series 3 kost je vandaag de dag 229 euro als je hem bij de Apple Store aanschaft. De Series 5 is echter met 449 euro een stuk duurder.

Apple Watch Series 4 arm
(Bron: Apple)

De Apple Watch Series 4 kwam vorig jaar uit en is zodoende niet heel erg verouderd. Bovendien werd hij destijds erg goed ontvangen, zoals je bij deze verschillende reviews kunt lezen. De Apple Watch Series 4 kent een batterijduur van 18 uur bij normaal gebruik en en 6 uur activiteitsvolgsysteem, met GPS en hartslagsensoren ingeschakeld. Op die manier kun je hem dus makkelijk de hele dag gebruiken en motiveert de Apple Watch je om regelmatig te gaan bewegen. Daarnaast is het natuurlijk handig om alle berichten die je op je iPhone binnen krijgt af te lezen vanaf je Apple Watch. Op die manier hoef je per dag minder vaak naar je iPhone te krijgen op de momenten dat je denkt dat je een bericht binnen krijgt.

Kortom, het is voor de Apple-bezitter gewoon een fijn device. En met deze Amazon Black Friday-actie is het nog een tikje verleidelijker. Mocht je hem willen, dan scoor je hem hier.[ad_2]

- Advertentie -