Ziggo Go-app voor Apple TV wordt getest met gebruikers

[ad_1]

Ziggo heeft enkele abonnees gevraagd of ze de Ziggo Go-app voor de Apple TV-mediaspeler willen testen, laten gebruikers weten. Dat betekent dat er schot in de zaak zit en gebruikers van de Apple TV dus binnenkort mogelijk de nieuwe app kunnen binnenhalen.

Ziggo Go-app voor Apple TV

Dat meldt iCulture. Lezers van de website laten weten een mail te hebben ontvangen met het verzoek. In de uitnodiging staat beschreven dat de Ziggo Go-app straks voor Apple TV HD en Apple TV 4K is. Je hebt hiervoor wel een Ziggo Internet-abonnement nodig: de app werkt alleen maar wanneer de mediaspeler van het bedrijf uit Cupertino met zo’n internetaansluiting verbonden is. Een andere vereiste is dat je tenminste tvOS 11 nodig hebt, maar dat moet voor iedereen met een nieuwe of recente Apple TV geen probleem zijn.

- Advertentie -

Binnen nu en enkele weken krijgen de eerste abonnees toegang tot de Ziggo Go-app. Het betreft dan een testversie. Mochten er beelden online verschijnen – en die kans is groot – dan kan er dus nog een hoop veranderen tot aan de release. Het is helaas niet mogelijk je aan te melden voor de testversie van de app. Alleen de mensen die zich aangemeld hebben voor het Ziggo Community-klantpanel krijgen de uitnodiging toegestuurd. Wanneer de app dan officieel voor iedereen uitkomt, is op moment van schrijven niet duidelijk.

[ad_2]

- Advertentie -