Xiaomi Mi TV Stick officieel onthuld: full hd Android TV-dongle

[ad_1]

Na weken van geruchten heeft Xiaomi dan eindelijk zijn Android TV-dongle gepresenteerd in de vorm van de Xiaomi Mi TV Stick. Het apparaatje is voor iets minder dan veertig euro verkrijgbaar in de Benelux, maar de releasedatum is nog niet precies bekend.

Dit is de Xiaomi Mi TV Stick

De compacte Xiaomi Mi TV Stick is een streamingapparaat die je moeiteloos in de hdmi-poort van je televisie schuift. De Stick wordt ondersteund door Android TV (Android TV 9 en niet het al gelanceerde Android TV 10) en geeft toegang tot duizenden populaire contenttitels, maar ook apps en games via Google Play. De Mi TV Stick biedt ondersteuning aan voor content in 1080p (full hd en dus geen 4k) en premium surround sound dankzij de ondersteuning van Dolby en DTS. Vooralsnog moeten we het dus zonder de 4k-versie doen.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Met behulp van de speciale knoppen op de afstandsbediening krijg je direct toegang tot Google Assistant, Netflix en Prime-content. Ook cast je eenvoudig content van je smartphone en tablet op een groter scherm met de ingebouwde Chromecast-functie. De wereldwijde adviesprijs van de Xiaomi Mi TV Stick is 39,99 euro. De lokale verkooppunten binnen de Benelux worden aangekondigd zodra het product verkrijgbaar is. Het is nu dus nog even wachten op de informatie waar en vanaf wanneer we de nieuwe mediaspeler kunnen aanschaffen.

[ad_2]

- Advertentie -