Weggeefactie 20 Jaar HiFi.nl Argon Audio SA1

[ad_1]

De Argon Audio SA1 is opnieuw een bewijs dat goede hifi zeer betaalbaar is. De specificaties en prestaties passen bij geïntegreerde versterkers die minimaal het dubbele kosten. Er is genoeg punch om van lage tot hoge tonen strak weer te geven met een zeer mooie en gedetailleerde stage. Een regelrechte aanrader.

- Advertentie -

Argon Audio SA1 versterker via HiFi Klubben

De Argon Audio SA1 is een supercompacte stereoversterker met een schitterend geluid en een elegante witte finish. Hij klinkt veel beter dan de andere producten in deze prijsklasse. En tegelijkertijd hoef je niet de hele tijd tegen een groot en lomp apparaat aan te kijken.

Het geluid van de SA1 is zo helder, muzikaal en dynamisch dat je hem gerust kunt combineren met een paar echt goede hifi-luidsprekers, bijvoorbeeld van DALI of van Bowers & Wilkins. Het vermogen van 2 x 40 watt is zo krachtig dat je zelfs een paar veeleisende vloermodellen kunt aansturen, en dat met een geluidskwaliteit die je eigenlijk moet horen om het te geloven. | Lees ook onze uitgebreide review

Laat hieronder je e-mailadres achter en maak kans op de Argon Audio SA1 ter waarde van € 329.

Mogelijk gemaakt door Argon en Hifi Klubben!

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven. 

[ad_2]

- Advertentie -