Triangle LN01A Ltd. Ed. blauwe of auberginekleurige actieve luidsprekers

[ad_1]

De Franse luidsprekerbouwer Triangle heeft een Limited Edition van zijn bestaande model LN01A, een actieve monitorluidspreker, aangekondigd. De koper kan een donkerblauwe en auberginekleurige versie kopen. Eventueel kan ook een draaitafel in dezelfde kleur worden gekocht. Oh, wel snel beslissen want er zijn slechts honderd paar per kleur beschikbaar.

Triangle LN01A Eggplant of Deep Blue

- Advertentie -

Het Franse Triangle heeft circa drie jaar geleden de LN01A uitgebracht, een actieve luidspreker die onderdeel is van de Elara-productlijn. Triangle heeft de luidsprekers nu in een gelimiteerde versie uitgebracht in de kleuren Deep Blue en Eggplant (aubergine). Een belangstellende  moet echter wel snel zijn, want er zijn slechts honderd paar van elke afwerking beschikbaar in deze beperkte editie van 499 euro.

De luidsprekers hebben een 25 millimeter dome-tweeter en een 13 centimeter middentoner/woofer voor wat de fabrikant zelf beschrijft als het kenmerkende Triangle-geluid dat het bedrijf omschrijft als “rond, warm en gedetailleerd”.

De oorspronkelijke LN01A-luidsprekers werden geleverd met een draaitafel die was ontwikkeld en gebouwd door het Oostenrijkse audiobedrijf Pro-Ject. Ook nu kan de koper opteren voor een draaitafel, uiteraard in dezelfde kleur als de luidsprekers. De draaitafel, die 33 of 45 rondjes per minuut kan draaien, kan direct op de luidsprekers worden aangesloten. De luidsprekers hebben een 50 Watt klasse D versterker aan boord. Geen belangstelling voor gebruik van een draaitafel? De LN01A biedt ook verbinding via bluetooth (aptX), cinch, 3,5 millimeter jackplug en optisch. Voor meer lage tonen is een subwooferuitgang beschikbaar.

Triangle LN01A Eggplant of Deep Blue: prijs en leveringsinformatie

De Triangle LN01A actieve luidsprekers zijn vanaf deze maand leverbaar. De oplage is beperkt tot slechts honderd paar per kleur. De adviesprijs is net geen 500 euro.

[ad_2]

- Advertentie -