Touch Try Testers gezocht voor Philips PH805 noise cancelling hoofdtelefoon

[ad_1]

De Philips PH805 is geen ultieme noise-cancellinghoofdtelefoon, maar biedt heel veel voor de helft van de prijs van een high-end model. Althans, dat was de exacte strekking van onze review. Nu zijn we echter benieuwd wat jullie van de PH805 van Philips vinden! 

- Advertentie -

Philips PH805

De PH805 is een van de eerste Philips-hoofdtelefoons die verscheen nadat de licentie voor de audio-afdeling verhuisde naar TP Vision, de mensen die al een aantal jaren onder de Philips-vlag uitstekende televisies bouwen. Deze hoofdtelefoon is echter intern ontwikkeld en wil scoren door te doen wat Philips op audiovlak altijd deed: voor een redelijke prijs toch behoorlijk veel kwaliteit bieden. Het prijskaartje van net geen 180 euro is dan ook een stukje lager dan de topmodellen qua noise-cancelling-hoofdtelefoons van de concurrenten. Wat de prestaties zijn voor dat prijskaartje? Dat horen we graag van jullie!

Philips Touch & Try Thuistest

Wat houdt deze actie in? We zoeken in de komende twee weken drie lezers die de Philips PH805 aan de tand willen voelen en daar een user review over willen schrijven. Het enige wat je dan nu hoeft te doen, is onderstaand je gegevens achterlaten, en natuurlijk even te laten weten waarom jij graag met de Philips PH805 aan de slag gaat. Op maandag 16 december selecteren we dan drie winnaars (twee via onderstaand formulier, de derde via onze Facebookpagina) die later die week de hoofdtelefoon thuis mogen verwachten. Mooi voor de kerst dus, zodat je in de feestperiode een uitstekend excuus hebt om even onder de familieverplichtingen uit te komen. Wel zo prettig toch, noise cancelling aan de kersttafel?

Het lijkt ons een mooie beloning op zich om je reviewdebuut op HiFi.nl te maken, maar uiteraard mag je voor bewezen diensten de hoofdtelefoon gewoon houden. Win-Win!

Philips PH805
179,99 euro | www.philips.com

[ad_2]

- Advertentie -