Tadaam kondigt eigen mediaspeler voor digitale televisie aan

[ad_1]

Tadaam, een dochteronderneming van Telenet, heeft aangekondigd met een eigen settopbox voor digitale televisie te komen. Het in 2019 opgerichte merk bood tot nu toe enkel een app aan om TV te kunnen kijken.

De Tadaam Box met Android

De nieuwe mediaspeler zal standaard met elk nieuw abonnement meegeleverd worden. Abonnees die al langer gebruik maken van de diensten van het bedrijf zullen de speler waarschijnlijk vanzelf een keer ontvangen. De Tadaam Box heeft Android als besturingssysteem en geeft door de aanwezigheid van de Google Play Store toegang tot vele apps. Het bedrijf wil zo de mogelijkheid bieden om op elke TV gebruik te maken van digitale televisie.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Internet en TV via het mobiele netwerk

Tadaam werd opgericht als spin-off van Telenet, maar opereert wel zelfstandig. Het levert al zijn diensten op het mobiele netwerk van het moederbedrijf. Daarbij kan worden gekozen tussen twee abonnementen. Het goedkoopste abonnement kost 40 euro per maand. Hierbij beschikken gebruikers over een internetsnelheid van 30 Mbit per seconde, en kan op slechts één apparaat tegelijk televisie worden gekeken. Betaal je 50 euro op maandelijkse basis, dan wordt de snelheid verhoogd naar 50 Mbit per seconde en kunnen er drie apparaten tegelijkertijd worden gebruikt voor TV.

[ad_2]

- Advertentie -