Samsungs Galaxy Home Mini-speaker bestelbaar in Zuid-Korea

[ad_1]

Samsung heeft de Galaxy Home Mini-speaker nog niet officieel aangekondigd. Echter krijgen Zuid-Koreaanse Samsung-gebruikers de gadget gratis als ze een Samsung Galaxy S20-smartphone pre-orderen.

Samsung Galaxy S20

De Samsung Galaxy S20-serie is op dinsdag 11 februari officieel onthuld en bestaat uit drie telefoons. Elke telefoon is in Zuid-Korea goed voor een pre-orderbonus in de vorm van de Galaxy Home Mini-luidspreker. Consumenten in dat land kunnen ook kiezen voor een labelprinter.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Het is opmerkelijk, want er was in eerste instantie te lezen dat de Galaxy Home Mini-speaker van de Koreaanse smartphonemaker op woensdag zou verschijnen. Dat is echter nooit gebeurd. Inmiddels is die aankondiging over woensdag verwijderd. Zonde, want hierin was ook te lezen dat het stemassistent Bixby beschikbaar maakt. Via twee microfoons kun je de kleine speaker gebruiken, die vervolgens feedback geeft via de 5 watt-speakers van het Oostenrijkse merk AKG.

Samsung Galaxy Home Mini

Samsung heeft eind 2019 tijdens een Bixby-evenement al het een en ander aangekondigd over de mini-luidspreker. Zo is deze voorzien van infraroodsensoren die zowel zenden als ontvangen. Hiermee kun je wifi-loze apparaten toch bedienen, want dit werkt waarschijnlijk zoals een infrarood-afstandsbediening en je televisie.

Het is niet de eerste keer dat Samsung met een speaker komt in de Galaxy-lijn. Zo is er ook een gewone Galaxy Home-speaker. Tenminste, deze is aangekondigd in augustus 2018, maar nooit officieel in de verkoop gegaan. Is de opvolger in miniatuurvorm eenzelfde lot beschoren? De Samsung Galaxy Home Mini lijkt het andersom te doen. Geen aankondiging, maar wel beschikbaarheid. Alleen moet je daarvoor wel in Zuid-Korea zijn.

[ad_2]

- Advertentie -