Review – Devialet Phantom Gold voor 50 euro

[ad_1]

Alles is te koop. En wie een Devialet Phantom Gold voor wil, maar geen 3000 euro heeft, kan er natuurlijk eentje kopen voor 50 euro. Toch? Tuurlijk. In China wel. Wij bestellen een ‘Golden Speaker – High Power’ in China en wachten een maandje… En nog een extra week. Net voor de Kerst valt hij op de deurmat.

Het is vrij bijzonder wat je allemaal online kan vinden. Een Phantom Gold voor 50 euro – 49,90 dollar – iPhone kabels voor minder dan 1 dollar… action figuren voor een appel en een ei… of minder. Alles. Maar zoals Arjan Lubach al meldde in zijn zondag-show… what you see, is not what you get. Schieten wij toevallig wel raak?

- Advertentie -

Nope…

Het valt natuurlijk te voorspellen. Voor 50 euro (overigens betaalden wij nog een keer 50 euro voor de import) kan je gewoonweg geen Devialet Phantom Gold kopen. Zelfs geen iets minder goede versie. Het gaat gewoon niet. Dus ook in dit geval komt het niet in de buurt. Maar het is nog erger dan we denken. Het ding is gewoon gigantisch gekrompen onderweg. Onze ‘Golden Egg’ speaker heeft de grootte van een computermuis. En dat terwijl op de website van Xielierlike een Phantom te zien is op een voet. En als specificaties: exact hetzelfde. Nu verwachten we dat niet… maar een speaker ter grootte van een muis… dat hadden we ook niet voorzien.

100 euro voor troep

Het is echt vrij bizar hoe Xielierlike werk maakt van het laten denken dat je een Devialet Phantom Gold koopt. Elke video die op de website staat bevat de echte Phantom. Ze komen ook met features die helemaal niet kunnen: stereo-pairing…. kan niet. Streaming… kan niet (alleen via bluetooth natuurlijk).

“The Best Wireless Speaker in the World”… sure… Alles op deze website is misleidend of gewoon niet waar. Oplichters.

Feit is: de Xielierlike is troep. Gewoon troep. Fake… slecht… meuk. Troep. Punt. Koop het niet. Voor aanzienlijk minder dan 100 euro koopt u een uitstekende jBL bluetooth-speaker als u een dusdanige oplossing zoekt. Of zoek op marktplaats naar een fatsoenlijke 2e hands versterker en een paar speakers van een paar tientjes. Wij durven te wedden dat dat beter klinkt.

Nu kunnen wij achteraf alleen maar hard lachen. Het is gewoon te bizar voor woorden dat mensen dit kunnen. Iets verkopen voor toch wel wat geld. En vervolgens iets totaal anders leveren. Maar dat ze dat doen, wetende dat mensen hun geld nooit meer terugkrijgen, is wel heel erg. We zouden eigenlijk een soort Award moeten verzinnen voor dit soort producten en partijen. Als u daar ideeën bij hebt: laat het weten.

Voor nu: geniet van de video!

Video review Devialet Phantom Gold Fake

[ad_2]

- Advertentie -