onthulling iPhone 11- en 11 Pro-serie, Apple Watch Series 5, Apple TV en meer

[ad_1]

Vandaag, 10 september, zal het jaarlijkse herfstevenement van Apple ‘By Innovation Only’ plaatsvinden waar onder andere de iPhone 11- en iPhone 11 Pro-serie zullen worden onthuld. Het evenement gaat om 19:00 Nederlandse tijd van start en is door middel van een livestream op een groot aantal apparaten te volgen. De presentatie vindt plaats in het Steve Jobs Theathre op de campus van Apple in Cupertino. Er worden verschillende producten verwacht, waaronder drie nieuwe iPhones, een snellere Apple TV en daarnaast zal iOS 13 worden uitgebracht. Er zijn ook nieuwe Apple Watch-modellen op komst, echter is het onduidelijk of het gaat om Apple Watch Series 5 of een kleine upgrade.

- Advertentie -

Apple-evenement livestream september 2019

Twee weken gelden nodigde Apple de media uit voor het iPhone-evenement. Op de uitnodiging is het Apple-logo te zien met vijf verschillende felle kleuren die terugdenken aan het oude logo van het bedrijf. Volgens recente geruchten zullen dit de kleuren zijn waarin de opvolger van de iPhone XR wordt uitgebracht. Analisten verwachten dat de nieuwe iPhone-modellen weinig veranderingen zullen introduceren. Het ontwerp blijft ongewijzigd en aan de achterzijde is een derde camera toegevoegd. Uit benchmarks is gebleken dat de nieuwe Apple A13-soc slechts een fractie sneller is dan de A12 van de bestaande iPhones. Helaas zou Apple ook hebben besloten om omgekeerd draadloos opladen te schrappen vanwege tegenvallende efficiëntie.

De livestream van het By Innovation Only-evenement kan dit jaar op ieder modern apparaat worden bekeken. Apple zal het evenement namelijk livestreamen op YouTube. De presentatie is via de bovenstaande mediaspeler volgen. De stream gaat enkele minuten voor 19:00 Nederlandse tijd van start.

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe iPhones:

  • Geen ondersteuning voor de Apple Pencil
  • Geen usb-c-connector, maar Lightning-poort
  • 5,8- en 6,5-inch oled-iPhones (iPhone 11 Pro) krijgen 18W-snellader met usb-c-connector
  • Goedkopere 6,1-inch lcd-iPhone wordt geleverd met oude 5W-lader met usb-a
  • Nieuwe iPhones zullen geen ondersteuning bieden voor omgekeerd laden
  • Ontwerp van nieuwe iPhones is identiek aan bestaande modellen
  • Nieuwe kleuren voor iPhone XR-opvolger
  • Drie camera’s aan de achterzijde voor de iPhone 11 Pro-modellen
  • Alle nieuwe iPhones bieden ondersteuning voor ultra-wideband

De nieuwe iPhones zullen vanaf vrijdag 20 september beschikbaar zijn voor pre-order bij MediaMarkt, Bol.com, Wehkamp en Coolblue.

[ad_2]

- Advertentie -