Lemus Home Piano: krachtige soundbar met Nordic design

[ad_1]

Als we het Deense Lemus mogen geloven dan is de nieuwe Home Piano de krachtigste soundbar ter wereld. Het bedrijf brengt de soundbar volgende maand op de markt voor een prijs van 1.350 euro.

Lemus heeft al twee mediaproducten op de markt gebracht maar de Home Piano is de eerste soundbar van het merk. De soundbar komt met een design voldoet aan het ‘Nordic-stijl’ en daarom moet de speaker volgens het bedrijf in elk hedendaags interieur passen.

- Advertentie -

Maar, ook de audiokwaliteit moet volgens Lemus van hoog niveau zijn. De soundbar is voorzien van een hifi-systeem bestaande uit twee full-range drivers en een 8-inch bass-driver. Het totale vermogen bedraagt 300 Watt en het frequentiebereik moet volgens de fabrikant 20Hz halen, wat het dus één van de krachtigste soundbars moet maken.

Het is een alles-in-één-systeem en dus is het ook mogelijk om snel je favoriete muziek weer te geven. Hiervoor is er ondersteuning voor Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Spotify Connect en bluetooth. Via de mobiele app kan de speaker gekalibreerd worden voor een optimale audioweergave. De tv kun je aansluiten via een HDMI ARC-verbinding en ook is er in de behuizing ruimte voor een mediaspeler, gameconsole of Blu-rayspeler.

De Lemus Home Piano is gisteren officieel gelanceerd via een campagne op Indiegogo. Voor een prijs van 1.350 euro kun je een exemplaar reserveren. De eerste producten moeten volgende maand verscheept worden naar de kopers.

[ad_2]

- Advertentie -