Ikea Frekvens is een modulair systeem voor speakers en lampen

[ad_1]

Ikea heeft Ikea Frekvens gepresenteerd. Dit is een modulair systeem voor speakers en lampen die je zelf kunt samenstellen voor een feestje. De verschillende soorten producten moeten vanaf februari te koop zijn in de winkels en inspelen op de behoefte van jongere mensen.

Dit is Ikea Frekvens

Muziek is belangrijk voor jongeren: 65% van de millennials zegt muziek op te zetten om zich thuis te voelen. Met deze kennis als uitgangspunt, creëerden Ikea en teenage engineering Ikea Frekvens: een collectie die ervoor zorgt dat mensen licht en geluid overal mee naar toe kunnen nemen en spontaan een feestje kunnen bouwen.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

“De collectie is speels en gemakkelijk aan je eigen wensen aan te passen door zelf te bepalen welke onderdelen je op elkaar aansluit. De producten zien er niet alleen leuk uit, het geluid is ook heel goed”, aldus Michael Nikolic, Creative Design Leader Ikea of Sweden. Ook de andere producten uit de collectie zijn perfect voor een feestje. Denk aan zilveren waterresistente kussentjes, tassen en regenjassen. Of handige bijzettafeltjes en barkrukken, schalen en hippe bekers.

teenage engineering is een collectief van creatieve programmeurs en ingenieurs met een voorliefde voor muziek en elektronica. Oprichter van het collectief, Jesper Kouthoofd, vindt dat mensen speakers niet moeten verstoppen in huis, maar dat geluid juist onderdeel van het interieur mag zijn.

Prijs en beschikbaarheid

De Ikea Frekvens-speaker met subwoofer kost 149 euro, terwijl de kleinere variant zonder subwoofer 69,95 euro kost. De portable speaker heeft een prijskaartje van 19,95 euro.De spotlights en lampen hebben prijzen van tussen de 17,95 tot 39,95 euro.

[ad_2]

- Advertentie -