Gerucht: Apple trekt de stekker uit eigen televisieproject

[ad_1]

Het lijkt erop dat Apple eindelijk de stekker uit zijn eigen televisieproject getrokken heeft. Dat melden bronnen aan de Wall Street Journal. Soms verschijnt de tv van het bedrijf uit Cupertino nog wel eens in het nieuws, maar de verwachting is dat dit nu niet meer gebeurt.

Televisieproject Apple van de baan

Heel vaak is het zo dat er nieuws over de televisie van Apple is wanneer een analist verwacht dat de tv tijdens één of ander evenement gepresenteerd wordt. Dat gaat al jaren zo. Maar nu lijkt er eindelijk antwoord te zijn op de vraag of het bedrijf uit Cupertino daadwerkelijk een tv uitbrengt of niet: die plannen lijken van de baan te zijn. Dat meldt de Wall Street Journal. Heel gek is dat ook niet, aangezien de iPhone-maker tot op heden geen plannen voor een eigen tv naar buiten gebracht heeft. Maar er lag wel olie op het vuur.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

In het verleden heeft wijlen Steve Jobs tegen de schrijver van zijn biografie verteld dat hij de interface voor televisies gekraakt had en dat hij een “geïntegreerd televisiesysteem” wil uitbrengen. Daarna heeft de huidige CEO, Tim Cook, nog wel eens wat laten vallen over het televisieproject. Maar tot op heden is er niets van gekomen. De reden: Apple weet niet wat het kan toevoegen aan de verzadigde markt waar voornamelijk Samsung domineert. Desondanks is er ruimte voor het bedrijf in de woonkamer, dankzij de Apple TV-mediaspeler.

[ad_2]

- Advertentie -