Formule 1 komt F1 TV-abonnees tegemoet met iTunes-tegoedbon

[ad_1]

Het nieuwe Formule 1-seizoen is minimaal een dikke twee maanden vooruit geschoven vanwege de uitbraak van het coronavirus. Om betalende F1 TV-abonnees enigszins tegemoet te komen, deelt de koningsklasse daarom nu tegoedbonnen voor iTunes uit.

Het nieuwe Formule 1-seizoen is voor onbepaalde tijd vooruit geschoven. Afgelopen vrijdagnacht werd de Grand Prix van Australië vlak voor de aftrap van het raceweekend gecanceld, waarna er al snel meer volgden. Ook de races in Bahrein en Vietnam gaan namelijk niet op de originele data van start. Daarnaast heeft het er alles van weg dat ook de Grands Prix van Spanje en Zandvoort op een ander moment in het seizoen verreden zullen gaan worden. Wanneer het nieuwe koningsklasse-jaar daadwerkelijk van start gaat, is dan ook nog onbekend.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Voor Formule 1-fans met een betaald F1 TV-lidmaatschap, betekent dit echter ook dat men de komende maanden niet de content krijgt waarvoor wel het geld van hun rekening wordt gehaald. De koningsklasse is niet in staan om abonnees hun geld terug te geven, omdat de betalingen worden afgehandeld door Apple. Om de fans toch enigszins tegemoet te komen, worden er daarom nu tegoedbonnen voor iTunes uitgedeeld, de digitale mediaspeler van het miljoenenbedrijf.

“Als gewaardeerde F1 TV-abonnee en na de aangekondigde wijzigingen in het FIA Formula One World Championship 2020, wilden we je op de hoogte stellen van enkele wijzigingen in je F1 TV-abonnement”, aldus een bericht aan de abonnees. “Omdat er nog geen races mogelijk zijn en we wachten op het begin van het seizoen, willen we je een iTunes-voucher cadeau doen. We kunnen geen terugbetalingen voor je verwerken omdat we je betalingsgegevens niet beheren, deze worden door Apple verwerkt.[ad_2]

- Advertentie -