Focal lanceert eerste Dolby Atmos-speaker tijdens CES 2020

[ad_1]

De Franse luidsprekerbouwer Focal heeft tijdens CES 2020 van zich laten horen met een luidspreker speciaal voor de echte homecinema-fans. Het bedrijf brengt in de Chora-serie zijn eerste Dolby Atmos-luidspreker uit.

Focal Chora 826-D

De Chora-serie van Focal is in de basis al een serie met luidsprekers voor een homecinema-systeem, maar een variant met geïntegreerde Dolby Atmos-module zat nog niet in het assortiment. Daar komt nu met de Chora 826-D vloerstaander verandering in. Deze luidspreker beschikt over een extra Dolby Atmos-driver aan de bovenzijde, waarmee audio via het plafond naar de luisteraar weerkaatst wordt. Net als de andere Chora-luidsprekers is dit model voorzien van een TNF Aluminium / Magnesium-tweeter en Slatefiber-woofers.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Dat is echter niet alles want Focal heeft ook een centerspeaker (Chora Center speaker), een 600 Watt subwoofer (Sub 600p) en een surround-luidspreker (Chora Surround speaker) aan zijn Chora line-up toegevoegd.

Prijs en beschikbaarheid

Je hebt voor de nieuwe luidsprekers de keuze uit een zwarte, licht houten en donker houten uitvoering. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe luidsprekers leverbaar zijn in Nederland en wat ervoor betaald moet worden.

[ad_2]

- Advertentie -