Bureauvijftig neemt TV-zender ONS over

[ad_1]

Per 1 januari 2020 heeft Bureau Vijftig, een marketigbureau gespecialiseer in ouderenmarketing en vijftigplusmarketing, de TV-zender ONS overgenomen van Just Media Group.

Met de overname wil het bureau de kennis van de 50+ doelgroep inzetten om deze kansrijke, groeiende groep consumenten nog beter te bereiken en te voorzien van een interessant media-aanbod. ONS heeft een bereik van 1,5 miljoen kijkers per week en is te ontvangen in ruim 4,6 miljoen Nederlandse huishoudens.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Eerder produceerde Bureau Vijftig al de succesvolle TV-programma’s Ouwe Jongens Smørrebrød en Love for the Campsite met onder andere presentator Ron Brandsteder, die werden uitgezonden op ONS. “Het aantal ouderen neemt toe en er is te weinig leuk, interessant en divers media-aanbod voor deze doelgroep. Dat gaat nu veranderen. Met ONS kunnen we vijftigplussers komende jaren mooie content aanbieden”. 

ONS is een voortzetting van de nostalgische zender NostalgieNet en onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, speelfilms en series. Zoals met Medisch Centrum West, Wordt U al Geholpen?, Oh Moeder wat is het Heet en nieuwe programma’s als Ouwe Jongens Smørrebrød en Love for the Campsite. ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 in het basispakket van Ziggo en op kanaal 89 in het pluspakket van KPN. Ook bij alle andere providers in Nederland is ONS in het pakket opgenomen.

[ad_2]

- Advertentie -