Buchardt Audio A500 met hub, speakers met ruimtemeting

[ad_1]

De actieve luidspreker A500 van Buchardt Audio meet zelf – met de bijpassende hub – de luisterruimte door en optimaliseert het geluid daarvoor. En dat zowel in stereo als surround-opstelling.

Elke Buchardt Audio A500 beschikt over een eigen eindversterker, met elk een vermogen van 150 Watt. Let wel: per driver een eindversterker, wat een totaal vermogen van 450 Watt per box oplevert. Bijzonder is dat u ook een driver aan de achterkant van de A500 aantreft, het betreft hier de sub. Verder kunt u de luidsprekers draadloos koppelen via WiSa-zenders, waarbij in een verliesvrije kwaliteit van 24 bit / 96 kHz gestreamd wordt. Het digitale signaal wordt direct aan de quad-core DSP gevoerd, alwaar het voor elke speaker wordt geoptimaliseerd. Hierbij worden 2700 meetpunten per speaker geanalyseerd.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

HUB voor volledige functionaliteit

De Buchardt Audio A500 luidsprekers kunnen zo uit de verpakking prima functioneren. Maar het volle potentieel haalt u er eigenlijk pas uit met de bijpassende HUB. Deze kan tot en met 16 WiSa-capabele luidsprekers draadloos aansturen. Daarnaast treft u er optische en analoge aansluitingen voor bijvoorbeeld een cd-speler, computer, platenspeler en meer op aan. Ook is voorzien in een USB-aansluiting voor het streamen van audio, terwijl ook HDMI ARC paraat staat. Verder wordt Apple’s AirPlay 2 ondersteund, alsmede Bluetooth 5.0 met aptX, Chromecast (Roon Endpoint), Spotify Connect en DLNA / UPnP. Ook treft u in de HUB het beloofde optimalisatiesysteem voor de luisterruimte aan. De A500 speakers gaan vanaf €3200 over de toonbank (actieprijs bij voorafbestelling), een set bestaande uit de speakers én de HUB kost u €3450 (eveneens een voorafbestel-actieprijs). De losse hub kost normaliter €500.

[ad_2]

- Advertentie -