Bouw je eigen speaker- en lichtinstallatie met IKEA FREKVENS

[ad_1]

Liefhebbers van minimalistisch design en een feestje kunnen vast wel wat met de modulaire Teenage Engineering x IKEA-collectie FREKVENS, waarmee je een eigen speaker- en lichtinstallatie kunt opbouwen.

IKEA heeft de modulaire FREKVENS-collectie gelanceerd, die in samenwerking met het creatieve collectief Teenage Engineering tot stand is gekomen. FREKVENS bestaat uit essentiële producten voor een feestje in huis, zoals speakers en led-spotlights die als bouwstenen in elkaar te zetten zijn tot één draagbaar systeem.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

IKEA FREKVENS: bouw je eigen speaker- en lichtinstallatie

IKEA speelt hiermee naar eigen zeggen in op de spontaniteit en levendigheid van de jonge generatie. De speaker- en lichtinstallatie kun je overal op- en afbouwen voor een feestje. De FREKVENS producten zijn inmiddels te koop in alle IKEA winkels.

IKEA FREKVENS, speaker, lichtinstallatie

“De meeste millennials zetten als eerst muziek op als ze zich ergens thuis willen voelen, blijkt uit onderzoek. Met deze kennis als uitgangspunt, creëerden we samen Teenage Engineering de collectie FREKVENS, die ervoor zorgt dat mensen licht en geluid overal mee naar toe kunnen nemen en spontaan een feestje kunnen bouwen. Muziek verenigt mensen en het sociale leven in huis centreert zich vaak rondom de muziek”, zegt Michael Nikolic, Creative Design Leader IKEA Zweden

De collectie is speels en gemakkelijk aan je eigen wensen aan te passen door zelf te bepalen welke onderdelen van de speaker en het licht je op elkaar aansluit. “De producten zien er niet alleen leuk uit, het geluid is ook heel goed”, aldus Nikolic. Naast speakers en verlichting bestaat de collectie uit party-items als waterresistente kussentjes, tassen, regenjassen, bijzettafeltjes, barkrukken, schalen en bekers.

Hack de speaker zoals Teenage Engineering

Het brein achter de collectie, Teenage Engineering, laat op Instagram zien hoe je de speaker en verlichting kunt ‘hacken’ als je in het bezit bent van een 3D-printer. Op de website van het collectief kun je de printmodellen downloaden.

✏️ Check ook: Harley-Davidson onthult elektrische scooter met minimalistisch design

Reageer op artikel:

Bouw je eigen speaker- en lichtinstallatie met IKEA FREKVENS[ad_2]

- Advertentie -