Berliner Philharmoniker digitale concertzaal nu gratis voor iedereen

[ad_1]

“De Philharmonie is gesloten – dus we komen naar je toe!” aldus is te lezen op de website van het Berliner Philharmoniker Orkest. Omdat alle concerten zijn afgelast om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, heeft het beroemde Berlijnse orkest de Digitale Concertzaal opengegooid en voorlopig even gratis toegankelijk gemaakt voor iedereen. Meer dan 600 orkestconcerten zijn nu gratis te beluisteren.

Berliner Philharmoniker: publiek nu even alleen online welkom, gratis

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

De concertzaal van het Berlijnse Philharmonische Orkest is tot 19 april a.s. gesloten om de verspreiding van het coronavirus waar mogelijk in bedwang te houden. Maar het orkest blijft spelen, maar alleen in de Digitale Concertzaal. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om gratis de virtuele concertzaal te bezoeken. “We hopen dat we door dit initiatief zoveel mogelijk mensen plezier kunnen geven met onze muziek. We missen ons publiek al erg en hopen dat we op deze manier in ieder geval virtueel in contact kunnen blijven met ons publiek”, aldus Olaf Maninger, cellist en mediawoordvoerder van het orkest.

Hoe kom ik in de Digitale Concertzaal?

Meld je aan bij de Digital Concert Hall ticket pagina met de code BERLINPHIL en het gebruik van de Digital Concert Hall gratis voor 30 dagen. Annuleren is niet verplicht. De laatste datum voor het inwisselen van de code is dinsdag 31 maart 2020. Ben je nog geen gebruiker van de Digitale Concertzaal, dan is registratie – vrijblijvend – vereist. Als je al een ticket of abonnement voor de Digitale Concertzaal hebt, wordt de duur dienovereenkomstig verlengd.

Wat wordt er aangeboden?

Er zijn meer dan 600 orkestconcerten van de Berliner Philharmoniker in de Digital Concert Hall over een periode van meer dan tien jaar, waaronder 15 concerten met de nieuwe chef-dirigent Kirill Petrenko. Er zijn ook bonusvideo’s van achter de schermen: documentaires over de geschiedenis van het orkest, portretten van dirigenten en orkestleden en projecten uit ons onderwijsprogramma. Een plek waar je verbonden kunt blijven met de Berliner Philharmoniker en hun muziek!

Meer weten? Kijk dan op de website van het Berliner Philharmoniker Orkest.

[ad_2]

- Advertentie -