Bender Hifi Audioshow op 5 en 6 oktober

[ad_1]

Op zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober organiseert Bender Hifi een grootse (luister)show waarbij de merken Naim, Neat, Chord, Focal, KEF, Hegel, Cambridge, Spendor, Rega en Totem centraal staan. In verschillende luisterruimtes staan diverse modellen opgesteld zodat je de diverse sets gemakkelijk kunt vergelijken.

- Advertentie -

Ook zal er een aantal primeurs te beluisteren zijn. Welke dat zijn, blijft nog even een verrassing. Houd daarvoor de website (www.benderhifi.nl/show) in de gaten of volg de facebookpagina (www.facebook.com/benderhifi). Laat je daarnaast verrassen door items in de Koopjeshoe, je vindt een sneak-preview op de website. 

“De Bender Hifi Audioshow 2019 biedt niet alleen het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Er is een sublieme gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten te zien en vooral te beluisteren! Er zijn doorlopend meerdere demonstraties in verschillende ruimtes. De importeurs en het Bender hifi team verzorgen prachtige demonstraties, vertellen graag meer over de luisteropstellingen en laten u kennis maken met al het moois wat er op audiogebied verkrijgbaar is.”

Bender hifi | Steenstraat 54, Arnhem | www.benderhifi.nl

[ad_2]

- Advertentie -